A tak, to swoją drogą. Już mówi, że nie lubi go, nie będzie się dzieliła itdMoja jest strasznie zazdrosna![]()
reklama
m.am
Fanka BB :)
Też miałam[emoji85]to było straszne. Cycki miałam większe niż Pamela Anderson , aż zgięta w pół chodziłamOjjjj też miałam , nie chce wspominać brrr okłady z kapusty pomogły
Ból okropny. Gorszy niż rekonwalescencja po cc
Marcelina007
Tak, cycki dwarde jak skała , gorące....a ból ... laktator chodził non stopJa wtedy gorączkę mialam na granicy przezywalnosci prawie, po ponad 40 stopni, a że bylo to w malej miescinie gdzie jedynie wieczorynka działała, to na szybko zastrzyk z pyralginy na zbicie temperatury i już o wlasnych siłach wracalam do domu. Ale cyce mialam twarde i pękate przez kilka dni jeszcze, a mleko się lało nawet jak młoda nie ssała [emoji1787]
Aga spokojnie, ja dzisiaj po odkurzaniu podobnie. Wszystko jest dobrze ❤Od popołudnia mam jakieś cmienie w podbrzuszu juz zaczynam wymyślać scenariusze [emoji87]
pasazerka12
Ja to się boje ze przytyje strasznie dużo i będę wyglądać okropnie i będę mieć depresje
zaczęłam
Odżywiać się mega zdrowo i ćwiczy 4x w tygodniu wiec mam nadzieje ze będzie okey

Odżywiać się mega zdrowo i ćwiczy 4x w tygodniu wiec mam nadzieje ze będzie okey
E
Ewka34
Gość
Jery objadłam sie jak świnka.. Zjadłam całą puszkę fasoli czerwonej do tego chleb z serem pleśniowym ,mleko i wodę gazowana
i to w przeciągu kilku minut
Aaa i czekolady mlecznej trochę kostek 

pasazerka12
Noo mamy super dziewczyny tutajChciałam Wam dziewczyny powiedzieć, że fajna ekipa jest na tym wątku, bo jak popatrzyłam co piszą osoby podczytujące ... straszne i zawistne są czasem kobiety. Marzy mi się wątek zamknięty...
Wątek zamknięty
PaulinaMalina91
Dziewczyny,czy wy suplementujecie żelazo?
reklama
pasazerka12
Ja nieDziewczyny,czy wy suplementujecie żelazo?![]()