E
Ewka34
Gość
Po dniu kobiet kochanaNa prenatalne tez sie juz umówiłam, 9.03 mamakurat po dniu mamy
Powiedziała, ze najlepiej sie umawiać tak na 12tc wiec akurat bedzie 12+1

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po dniu kobiet kochanaNa prenatalne tez sie juz umówiłam, 9.03 mamakurat po dniu mamy
Powiedziała, ze najlepiej sie umawiać tak na 12tc wiec akurat bedzie 12+1
Z wrażenia nie dodałam zdjęcia! [emoji23]
oj jak ja to znam dzisiaj w pracy mega stresujący dzień miałam, ale jak pomyślę o L4 to się boję, że bym się zanudziła na śmierć i też mi tak głupio już ekipę zostawiaćHej, dziewczyny, mnie mdłości puściły, czasem w pracy mnie zmuli, ale to jak nie zjem i czuję duży głód, rano za bardzo nie mogę zjeść bo odrazu mam żołądek napompowany jak po obiedzie dwudaniowym, natomiast w nocy łapie mnie głód i koło się zamykanie dam rady nadrabiać niestety wszystkich postów, zanim wrócę z pacy ogarnę dom, przygotuje się znów do pracy to już trzeba iść, spać, chciałabym już iść na l4, szczególnie rano jak trzeba wstać, ale czekam na zastępstwo za siebie no i jeszcze mnie trzyma myśl, że co ja będę robiła w domu
jutro wybieram się na badania do Diagnostyki czyli pobudka wcześniej niż zwykle
![]()
Mam podobnie, moje rozwiązania to:Hej dziewczynki A macie jakies dobre rady na picie wody. Przed ciaza piłam 1,5 litra dziennie A teraz nie mogę nawet tabletki popic, bo tak mnie mdli. Przy herbacie też odruch wymioty. Poratujcie, bo uschne. Już 3 dzień bez wody![]()
Dzieki. zaraz próbuje po kolei. Zobaczymy czy coś przejdzie przez przelykMam podobnie, moje rozwiązania to:
1. Woda musująca perlage
2. Ciepła woda z cytryną (to jak żołądek męczy)
3. Ciepła woda z cytryną, imbirem i odrobina miodu (na mdłości)
4. Zimna woda cytryną, mięta, plastrem pomarańczy - piję wtedy oczami ;-)
wow fasola z czekoladą to brzmi groźnieKochane! Gratuluję wizyt!!! ❤❤❤ u mnie króluje fasoladziś była fasolka po bretonsku bez mięsa
wzięłam sobie do pracy bo nagotowalam cały wielki gar wczoraj.. No i czekolada zaraz po fasoli..
no i non stop jestem głodna
![]()
Hej Dziewczyny, odebrałam wyniki badań, beta 46 tysięcy [emoji16] wg widełek to byłby 7 tydzień. Z OM 5+5 dziś.