Wpisz mnie proszę na 10.02![]()
Chociaż mam wrażenie, ze się nie udało

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpisz mnie proszę na 10.02![]()
Jeszcze nie wiadomoChociaż mam wrażenie, ze się nie udało![]()
Testow nie mam, mój chłop ma jakieś ciężkie dni, mówię mu ze może bym kupiłam testy a on po co przecież masz wizytę za dwa tygodnie [emoji57] no chyba myśli ze za wcześnie i ogólnie non stop siedzi w telefonie i nie zwraca na mnie zbytnio uwagi, wiec popadam trochę w depreche, tak poza tym boli mnie brzuch, jest mi nie dobrze i robi mi się słabo [emoji852] jędza chyba tuz za rogiem
Dziękuję, ciesze się ze Ci się udało, piekny początek Lutego [emoji173]
Jeszcze nie wiadomo![]()
Z jednej strony spoko bo przynajmniej ktoś sprowadza mnie na ziemię ze za wcześnie ale trudno, zobaczymy co będzie w środę może na proga skocze albo właśnie sama po testJa tam się Swojego nie pytam czy kupić idę i kupuję albo zamawiam[emoji16][emoji1][emoji2]
Zresztą Mój to by pewnie sam leciał po te testu[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Na drugie dziecko też się zdecydowałam trochę pod jego wpływem. Ale już tak się nakręciłam, że musi być drugie[emoji4]
A tak w ogóle to marzy Mi się trójka [emoji3059]
Trzymam kciuki ❤No pewnie, według aplikacji i testu owu owulacja była 25.01 stosunek 23, 25 wiec może tym razem się uda
Z jednej strony spoko bo przynajmniej ktoś sprowadza mnie na ziemię ze za wcześnie ale trudno, zobaczymy co będzie w środę może na proga skocze albo właśnie sama po test
Jejku, gratuluję! Rośnijcie zdrowo <3Dziewczyny, nie wytrzymałam [emoji28]
Rano zrobiłam test pinka kasetowy i wyszła bardzo, bardzo blada kreska, potem z drugiego moczu zrobiłam strumieniowy pinka i tam już wyszły sensowniejsze krechy [emoji2960][emoji2960]
![]()
W południe byłam z młodym na spacerze i stwierdziłam, ze pójdę na betę bo i tak mam po drodze [emoji85] i teraz to chyba faktycznie jest coś na rzeczy [emoji28]
![]()
Nawet nie wiesz jak bardzo, to już 6cs i okropnie się dłuży bo dziś 50 dc, masakraAle pewnie chciała byś już coś wiedzieć?
Nawet nie wiesz jak bardzo, to już 6cs i okropnie się dłuży bo dziś 50 dc, masakra [emoji57][emoji173]