reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny ja dziś byłam u lekarza wszystko dobrze z OM 9+1 z usg 9+0 dzidzia strasznie ruchliwa ma 2,25 cm i w końcu jestem trochę spokojniejsza niż byłam. Może kogoś tez bolą tu stawy bo ja chyba czuje każdy jeden od palców po kostki ma ktoś jakiś sposób ? Baseny zamknięte już się wytrzymać nie da 😩
Super wieści ❤

Do 14:00 już niedługo, spróbuj może się położyć i zdrzemnąć jeżeli masz taką możliwość. O której godzinie masz brać tabletki? Może można przyspieszyć o godzine-dwie. Włącz sobie jakiś ulubiony film albo puść ulubione piosenki, żeby czas szybciej zleciał, a potem szykowanie się do wizyty i ni się obejrzysz a już będziesz w gabinecie. Ściskam Ciebie mocno [emoji3590]
U mnie nie da sie odpoczac mam rocznego synka [emoji23]. Wlasnie sie zbieram. Co do gofzin brania to mi nawrt nie powiedziala nic. Mowia tylkl ze 3 razy dziennie. I dzisiaj zaaplikowalam pierwszy raz rano ta tabletke

Swoją drogą, co do wkładek - to też trzeba korzystać z nich w miarę rzadko. Tak jak pisała mama ginekolog, one umożliwiają nawracania czy pojawiania się infekcją. Najlepiej nosić bawełnianą bieliznę, najwyżej częściej ją zmieniać. Na wkładce śluz pozostaje wilgotny i mamy idealne środowisko dla bakterii. W przypadku bielizny bawełnianej on zasycha. :)
❤️

Z moich doświadczeń wynika, ze zwolnienia są raczej nadużywane niż nie. Moje koleżanki mnie namawiają - idź na zwolnienie to sobie odpoczniesz. Serio??Jeżeli są wskazania i lekarz rekomenduje to rozsądnym jest pójście na l4. Osobiście mimo

❤️
U mnie to samo w pracy.. 🙄 nie mogą zrozumieć że ja lubię ta pracę 🙄 to chyba rzadkość że ktoś lubi prace 😂

U mnie to samo w pracy.. 🙄 nie mogą zrozumieć że ja lubię ta pracę 🙄 to chyba rzadkość że ktoś lubi prace 😂
Skasowałam te cześć wpisu, bo stwierdziłam, że musiałabym się rozpisać bardziej, żeby nie być zle zrozumiana ;) anyway naprawdę sytuacje są bardzo różne, każdy powinien sam podejmować decyzje, oczywiście z lekarzem.

Przypominał ból na małpę taki tępy na środku.. Nic więcej się dziś nie wydarzyło, sluz biały. Oby to nie zwiastowało czegos złego 🙄próbuje się nie przejmować ale każdy jakiś bodziec daje do myślenia
Musi być dobrze ❤
Dobra teraz będzie obrzydliwie. To brudzeniem, plamienie czy kij wie co. Poczekałam aż wyschnie
Wczoraj miałam to samo po różowym było duuużo takiego syfu brązowego...

Tez jestem w tym dobra 😊 dzisiaj byłam na badaniach krwi i babka do mnie ze krew wolno leci i może mam gęstą krew albo ciśnienie niskie. Jak usłyszałam gęsta krew tak do tej pory cały internet już przeczytany co się może wydarzyć... ehh czy w morfologii wyjdzie czy krew jest ok ?
Mi pani przy pobieraniu krwi powiedziała że warto wypić rano szklankę wody :)

reklama
Do góry