Lily2389
Fanka BB :)
Ale słodziak z tego psiaka ❤❤❤Taaka różnie, narazie robię na zmianę króliki z ubrankami dla pieska
Zobacz załącznik 1235609
Zobacz załącznik 1235608
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ale słodziak z tego psiaka ❤❤❤Taaka różnie, narazie robię na zmianę króliki z ubrankami dla pieska
Zobacz załącznik 1235609
Zobacz załącznik 1235608
Super! Kurna też musiałabym coś na szydełku zrobić dla Moich psiaków [emoji16]Zobaczymy jaki duży urosnie ale myślę że w 1 cyklu z clo to raczej chce spróbować bez zastrzyka, no nie wiem zobaczymy co tam uroslo [emoji28]
Taaka różnie, narazie robię na zmianę króliki z ubrankami dla pieska
Zobacz załącznik 1235609
Zobacz załącznik 1235608
Taka maskotka moja małaAle słodziak z tego psiaka ❤❤❤
Oo też koleżanka od szydełka, pochwal się co robiszNapewno urośnie odpowiedni[emoji16][emoji16][emoji16]i będzie z niego piękna dzidzia[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]Super! Kurna też musiałabym coś na szydełku zrobić dla Moich psiaków [emoji16]
Szklana a ten clear blues to w którym dpo Ci wyszedł?Haha podziwiam za silną wolę ja pierwsze test zrobiłam 9dpo![]()
Chusty, sweterki, maskotki w sumie to wszystko co Mi przyjdzie na myśl to co Mi się spodoba to robię. To takie przykłady [emoji6]Taka maskotka moja mała [emoji7]
Oo też koleżanka od szydełka, pochwal się co robisz![]()
Ale ekstra!Chusty, sweterki, maskotki w sumie to wszystko co Mi przyjdzie na myśl to co Mi się spodoba to robię. To takie przykłady [emoji6]Zobacz załącznik 1235629Zobacz załącznik 1235630Zobacz załącznik 1235631Zobacz załącznik 1235632
Ale zdolna jesteśChusty, sweterki, maskotki w sumie to wszystko co Mi przyjdzie na myśl to co Mi się spodoba to robię. To takie przykłady [emoji6]Zobacz załącznik 1235629Zobacz załącznik 1235630Zobacz załącznik 1235631Zobacz załącznik 1235632
Zgaga się pojawiła, a to byl moj objaw przy ostatnich plodych, jest dobrze wiec ma razie jestem dobrej myśli ze w ogóle coś ruszyłoNapewno urośnie odpowiedni[emoji16][emoji16][emoji16]i będzie z niego piękna dzidzia[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]Super! Kurna też musiałabym coś na szydełku zrobić dla Moich psiaków [emoji16]
Piękności ❤ jak zajdę to chce takie ❤Chusty, sweterki, maskotki w sumie to wszystko co Mi przyjdzie na myśl to co Mi się spodoba to robię. To takie przykłady [emoji6]Zobacz załącznik 1235629Zobacz załącznik 1235630Zobacz załącznik 1235631Zobacz załącznik 1235632