Marcelina007
Fanka BB :)
A jak ty sobie bez teściowej radzisz? Masz pomoc ?Będzie [emoji846]. My pobieraliśmy próbkę jakoś po południu .
Dobrze żebyś pobrała mocz z środkowego strumienia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak ty sobie bez teściowej radzisz? Masz pomoc ?Będzie [emoji846]. My pobieraliśmy próbkę jakoś po południu .
Dobrze żebyś pobrała mocz z środkowego strumienia.
Muszę jutro corce (2.5r) pobrać mocz do badania. Wiadomo, ona jeszcze sika w pieluche, więc boję się, że jak się obudzi, to już siknie to pierwsze siku do pieluchy. Myślicie, że to drugie siku będzie wiarygodne do badania ogólnego?
Ewa a Twój maz też przeszedł na dietę vege?Powiem ci że mnie szynka prześladuje i parowki i kabanosy![]()
TeżEwa a Twój maz też przeszedł na dietę vege?![]()
Ja dzis zamowilam pizze i co? Litr coli dali gratis, a tez miałam nie pićWłaśnie obiecałam sobie ze nie będę pic coli. Kurde tak zimno dziś ze nie chce się wychodzić. Ale chyba się przejdę nie mam daleko do sklepujuż słyszę ten dźwięk otwierającej się butelki
![]()
Ja znowu ogladalam geslerke, o matko...az sie sliniłamTa ciąża zresetowała moje ustawienia fabryczne. Ja która jestem raczej bezmięsna i od miesiąca jestem na diecie 100% vege rano na śniadanie zjadłam parówki, a chwilę temu orąbałam burgera!Zaczynam się siebie bać, a raczej tego osobnika który we mnie zamieszkał
![]()
Hyhy ja znów Zeżarłam rybę w puszceJa mialam parcie ma parówki jakies 2 tyg temu. Teraz wjechała mielonka tyrolska z ogóremdramat, nie poznaje się.
U nas zakładali taki woreczek i było to obojętne czy pierwsze czy srodkoweDziewczyny jeszcze jedno pytanie o te siuśki - czy musi minąć jakiś konkretny czas między 1 A 2 siku, żeby było wiarygodne, czy obojętnie?