nieagatka
Fanka BB :)
I przez te 9 dni 2,5kg zrzucilas?Clean 9
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I przez te 9 dni 2,5kg zrzucilas?Clean 9
Wow, ale extra wynikJa już po pick up. 25 jajeczek.Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek
za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś
![]()
Tak już na spokojnie myśląc racja, szkoda zarodków. Chociaz w pierwszej chwili się zdenerwowana. No ale może jak to mówią - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. A Tobie gratuluję ciazyTo prawda,szkoda zarodkow.Oby sie jeszcze to zmienilo![]()
Tak jak napisałaś, musi się udać!Trzymaj koniecznie! To musi sie udać! Będę dziękować jak bedzie sukces, teraz nie chce zapeszyć, ale bardzo mi miło.A jak Ty sie masz? W miarę okej?
![]()
DziekujeTak już na spokojnie myśląc racja, szkoda zarodków. Chociaz w pierwszej chwili się zdenerwowana. No ale może jak to mówią - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. A Tobie gratuluję ciazy![]()
WowJa już po pick up. 25 jajeczek.Ale transfer nie odbędzie się w poniedziałek
za duży poziom mam hormonów i nie chcą ryzykować. A już się nastawiłam. A tutaj dupa. Kolejny miesiąc czekania walki stresu. Mam dość na dziś
![]()
Wysyłkowo? Krew im wysłać? Właśnie odsyłam próbki na test DNA w kierunku trombofilli, to i krew w sumie mogę wysłaćmedgen wysyłkowo - polecam![]()
Super wiadomość [emoji3590] bardzo się cieszę, że wszystko przebiega dobrze! Rośnijcie zdrowo [emoji8]A moja fasolka nadal rośnie i poniekąd szybciej o dwa dni, niż aplikacja mówi [emoji3] widziałam serduszko. Jakie to było cudowne! Taką ulgę poczułam! Dziękuję za wszystkie kciuki [emoji3590]
@Evela.6 wpisz mnie proszę na wizytę za dwa tygodnie, 24.02 poniekąd ma to być ostatnia w klinice [emoji854] dostałam skierowanie na badania z krwi i moczu, mam je mieć na następną wizytę.
No i mam szukać lekarza. Miałam w planach tego, który pracuje na Starynkiewicza też, myślałam że ten szpital byłby dobrym wyborem. A doktorek dzisiaj polecał Karową i żeby szukać jakiegoś lekarza, który z tym szpitalem jest związany, bo że ma dobry oddział i nigdy nie odmawiają przyjęcia, gdy dzieje się coś złego.
No i nie wiem teraz, jeden i drugi był gdzieś w moich planach, plus żelazna... Ale chyba jednak wolałbym zostać przy moim Godku, taki pozytywny facet.
Ja chodze do super lekarza-prywatnie ktory pracuje na Karowej.Mige go polecic bedziesz zadowolona na 100%.A ja zdecydiwalam sie na Karowa rowniez dlatego ze jak tam bylam na innym oddziale to mnie zachwycil personel.A moja fasolka nadal rośnie i poniekąd szybciej o dwa dni, niż aplikacja mówiwidziałam serduszko. Jakie to było cudowne! Taką ulgę poczułam! Dziękuję za wszystkie kciuki
@Evela.6 wpisz mnie proszę na wizytę za dwa tygodnie, 24.02 poniekąd ma to być ostatnia w klinicedostałam skierowanie na badania z krwi i moczu, mam je mieć na następną wizytę.
No i mam szukać lekarza. Miałam w planach tego, który pracuje na Starynkiewicza też, myślałam że ten szpital byłby dobrym wyborem. A doktorek dzisiaj polecał Karową i żeby szukać jakiegoś lekarza, który z tym szpitalem jest związany, bo że ma dobry oddział i nigdy nie odmawiają przyjęcia, gdy dzieje się coś złego.
No i nie wiem teraz, jeden i drugi był gdzieś w moich planach, plus żelazna... Ale chyba jednak wolałbym zostać przy moim Godku, taki pozytywny facet.