reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny ja od 2.5 godziny leze na oddziale. O 22 odeszły mi nagle wody. Doslownie chrupnęło jak z wiadra. Pol godziny później jiz bylam w szpitalu przyjęta, test na covid ujemny. Leze i czekam co dalej bo od odejścia wod juz minęło 3h. A skurcze nieregularne.
Pisałaś, że nie masz siły być w ciąży ani jeden dzień dłużej i proszę....
Trzymam kciuki by wszystko poszło jak najbardziej gładko i bezpiecznie :)

reklama
Dziewczyny ja od 2.5 godziny leze na oddziale. O 22 odeszły mi nagle wody. Doslownie chrupnęło jak z wiadra. Pol godziny później jiz bylam w szpitalu przyjęta, test na covid ujemny. Leze i czekam co dalej bo od odejścia wod juz minęło 3h. A skurcze nieregularne.
Trzymam kciuki!!!!

Gratulacje ! [emoji1]
Najważniejsze że masz to za sobą, a ból minie [emoji8] domagaj się przeciwbólowych bo masz do tego pełne prawo ! Położna do której chodziłam na szkołę rodzenia powiedziała że przedewszystkim po cc mamę ma nic nie boleć [emoji846]
Ja już rozpakowana[emoji7] wczoraj o godz. 15.20 urodził się Oliwier 54 cm i 3800g poprzez cc. Niestety nie było mi dane urodzić sn ale najważniejsze że z Maluszkiem wszystko ok. Jest taki kochany. Ale samopoczucie u mnie fatalne. Boli strasznie [emoji3525]

Ale Ci zazdroszczę!!! Pewnie już jesteś po, chociaż jeśli nie to powodzenia ☺ czekamy na info 😃

Trzymam kciuki 🤗🤗🥰

Ja już rozpakowana😍 wczoraj o godz. 15.20 urodził się Oliwier 54 cm i 3800g poprzez cc. Niestety nie było mi dane urodzić sn ale najważniejsze że z Maluszkiem wszystko ok. Jest taki kochany. Ale samopoczucie u mnie fatalne. Boli strasznie ☹️
Gratulacje !!! 🥰🥰🥰 tak tak, domagaj sie zeby Ci dawalo cos na bol, tez czytalam o tym ze mame ma nie bolec.

Ja już rozpakowana😍 wczoraj o godz. 15.20 urodził się Oliwier 54 cm i 3800g poprzez cc. Niestety nie było mi dane urodzić sn ale najważniejsze że z Maluszkiem wszystko ok. Jest taki kochany. Ale samopoczucie u mnie fatalne. Boli strasznie ☹️
Gratulacje! Najważniejsze, że synek jest zdrowy i już przy Tobie. Trzymam kciuki, żebyś i Ty szybko do siebie doszła🥰.

reklama
Powodzenia, trzymam kciuki😍

Do góry