DoMa29
Fanka BB :)
Będzie dobrze, bądź dobrej myśliBól piesi i ogólnie zmęczenie takie czuje. Ból brzucha jak na @. Modlę się żeby tylko tym razem nam się udało. To moja 3 ciąża staram się o 1 dziecko z mężem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze, bądź dobrej myśliBól piesi i ogólnie zmęczenie takie czuje. Ból brzucha jak na @. Modlę się żeby tylko tym razem nam się udało. To moja 3 ciąża staram się o 1 dziecko z mężem.
Czułam się tak samo tydzień temu.U mnie niestety przyszła.szczerze to się trochę zawiodłam i wkurzyłam na testy
. Zaczynam kolejny cykl starań.
Wszystkim dziewczyna z ⏸ bardzo gratuluje i życzę spokojnej, zdrowej i nudnej ciąży![]()
Dziekuję.Będzie dobrze, bądź dobrej myśli![]()
Wkońcu nadejdzie ten dzień i zobaczysz jakie wtedy ogarnie Cię szczęścieDziekuję.Wierzę że już wyczerpaliśmy limit nieszczęść i w końcu będzie i nam dane zostać rodzicami
strach i tak że mną pozostanie
Gratulacje! Piękne 2 kreseczki!!! Wiesz w którym dc miałaś owu?Dziewczyny to poranny test dużo wyraźniejszy24 dc.