reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witajcie moje Kochane, ostatnio sie opuscilam w BB - sorki, ale to wina mojej nieobecnosci... zaleglosci i w domu i w klinice mnie dogniataja. Dzis pracowalam od 10 do teraz i padam....tzn. juz padlam -leze na kanapie i horyzontalnie do Was pisze :happy2: i czytam.

Baba,ktora sprzedala tak zdechniete ryby dla dziecka powinna sama sobie raz je zjesc...:wściekła/y:Fladra jedna

Wszystkim,ktore maja @ zycze wytrwalosci i wspolczuje , jesli boli - mi ostatnio tez dala popalic moja wredota...

A reszta niech sie stara - adiva - Twoja filozofia mi sie podoba. Starac powinno sie zawsze, a nie tylko ewolucyjnie ;-)

pozdrawiam Was i nie dajcie sie wichurze:tak:

reklama
Wlasnie poogladalam sobie zdjecia na Onecie i niezle ta Emma poszalala. No fatalnie to wyglada.Dziewczyny uwazajcie na siebie! U mnie tez wieje ale tylko troszke i nawet sloneczko mamy. Wiec nie jest zle. Mam nadzieje, ze Emma nie pozbawi Was internetu.

Tomek właśnie stwierdził, że Janek powiedział RPG :-p. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle z tą Emmą, bo w 2005 roku jak była wichura w warszawie, a dokładniej dzień przed (u nas wichura była i w czwartek i w piatek wtedy) wywaliło nam świerk 30-letni. Na szczęście spadł obok domu a nie na. No i został nam przy domu orzech i tuje przechylone :-/. troche się boję

Hej, jestem. Poczytałam, co u Was, widze, że Niki zafasolkowała. Gratulacje, życze spokojnej ciąży i ślicznego bobaska:tak::tak::tak:.
A u mnie @ ciąg dalszy, choc jak na 3 dzień, jest już baaaardzo mało, nie wiem, może to przez to, że 2 dni później przyszła??? Wszystko się rozregulowało.:baffled::sorry2:

A co do naszej listy..., Majeczko, fajnie napisałaś Loretce, że będzie następna:-p. Jak się sprawdzi, ja też poproszę taką wróżbę.:-) Od tego cyklu zaczynamy. Co ma być, to będzie. Tylko nie wiem jeszcze, czy z testami, cy bez. Przy Naci było tak, że poprostu tulanko było każdego dnia, więc wyszło, choć dopiero za 4 razem, bo się codziennie nie widzieliśmy, ale jak tylko była okazja, działaliśmy. Może to też jest sposo, tak zaciązyła moja znajoma i ona mi to poradziła i wyszło, więc teraz ja wam tak radzę, a szczególnie Loretce, bo przecież ona kolejna...:-D:tak:;-) No, żarty żartami, a tak naprawdę, wszystkim życzę, i sobie też:tak:;-):-) Oby się udało tym razem. No i pędzę zerknąc na listę, może się czegoś dowiem, mam nadzieję, że aktualizacja była. przede mną jest parę zaciązonych, ale Justynka z Wrześni nie była tu dawno, ciekawe co u niej...
No i wiecie co, trzeba się streszczać z tym wszystkim, żeby tej listy nie blokować, dlatego my już zaczynamy teraz, a nie w czerwcu.:-p:-D

Witam miłe Panie!
Dzisiaj w nocy wróciłam ze szkolenia. Niestety, przez pogode mieliśmy kilka godzin opóźnienia.
Przed chwilka wróciłam z kolacji i czeka mnie mnóstwo cztania:tak::tak::tak:

Poki co nie dokucza...przynajmniej u nas...wieje bo wieje...silniej niż zwykle...ale ponoć opolszczyzne ma ominąć....

Moj L poszedł spać i teraz nie mam co robic...

adiva, witaj :-) cierpisz na bezsenność??

Ja czekam na mojego T miał przyjechać z pracy o 22, dochodzi 23 a jego nadal nie ma. I na dodatek w telefonie słyszę, że abonent jest poza zasięgiem. Normalnie szlag mnie trafia:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Cześć dziewczynki, wpadłam na moment i uciekam bo moje dziecko wróciło do wstawania ciut po piątej :baffled: Mówię Wam katastrofa, zwłaszcza w weekend :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Maniola - gratuluję z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry