Ja będę zażywała od drugiego trymestru, zażywam prenatal i w zestawie od drugiego trymestru są witaminy plus DHADziewczyny czy zażywacie kwasy DHA ? Czytałam gdzieś ze zalecany jest od II trymestru ale czy można brać szybciej ?
reklama
Będzie_dobrze
Fanka BB :)
Mój człowiek, to się ostatnio tak pokazał mamusi. Że tak powiem, z drugiej strony 

Mnie właśnie odrzuciło od ryb wiec może czas zacząć braćNie biorę, jadam ryby i owoce morza, wprowadzę w 2. trymestrze, tak jak mówią zalecenia.

Tez właśnie biorę wszystko osobno, kwas foliowy jod i wit d3 ale chyba zacznę tez dha bo moja dieta nie jest ostatnio bogata w rybyNa pewno można, ja w ogóle mam suplementację ułożona przez dietetyka klinicznego i biorę wszystko oddzielnie od sierpnia. W tym duża dawkę DHA, wiec na pewno nie zaszkodzi![]()

Asju
Jaki już dużyMój człowiek, to się ostatnio tak pokazał mamusi. Że tak powiem, z drugiej strony
Zobacz załącznik 1239299

Będzie_dobrze
Albo po mamusi nie lubi zdjęćJaki już dużyewidentnie nie miał ochoty witać się z mamusią
![]()

PaulinaMalina91
A gdzie wyszukujesz tętna bobo?Ja mam taki sprzęt i byłam bardzo zadowolona [emoji846]Zobacz załącznik 1239300Zobacz załącznik 1239303

Będzie_dobrze
Ja biorę od początku omega med Optima forte, bo tak mi gin zaleciła. Drogie dziadostwo, ale ma wszystko: kwas foliowy, witaminę D3, jod, dha 600 mg. W necie można kupić za 60zł ale w niektórych aptekach nawet 90Mnie właśnie odrzuciło od ryb wiec może czas zacząć brać
Tez właśnie biorę wszystko osobno, kwas foliowy jod i wit d3 ale chyba zacznę tez dha bo moja dieta nie jest ostatnio bogata w ryby![]()

maghegg
Mam. Opcje kupienia tego za grosze. Właściwie już zdecydowałam tylko zastanawiałam się co za. Różnica między nimi. Oba są sonoline c tyko inny kolor.Ja mam taki sprzęt i byłam bardzo zadowolona [emoji846]Zobacz załącznik 1239300Zobacz załącznik 1239303
Właśnie i napisz gdzie szukasz tętna.
Załączniki
reklama
ja biorę, a jestem w 8+4 - mama dha premium plusDziewczyny czy zażywacie kwasy DHA ? Czytałam gdzieś ze zalecany jest od II trymestru ale czy można brać szybciej ?