reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Bezsenność to u mnie norma akurat :-) wiec niebardzo sie tym faktem przejmuje...cosik mnie korci na słodkie a tu w domu jak na złość nic nie ma...

No nic ide na tv-ke...może jakis filmik mnie zamuli ;-)

Do jutra Myszki :-)

reklama
Adivko u mnie właśnie skończyła się impreza, nie idę spać bo i tak nie zasnę na lotnisku hehe (zbyt duża ilość %), troszkę się tutaj poplątam.

55. kształt_zapachu I I 01.10.08
56. ewulka123
57. R.usałka
58. agnieszka677
59. adiva
60. monikaaa2
61. joasia1974
62. Julitka
63. barefoot

A ja probowałam sie dopatrzyć jakiejs prawidłowosci w tej liscie...i jak narazie wiem tylko tyle że ewulka juz ma dwie kreski...przynajmniej tyle sie z postów doczytałam...R.usałka sie nie udziela ostatnio cosik...a agnieszka ma tyle postów że nie chciało mi sie czytac :-D w efekcie wiem że nic nie wiem...ale co tam jest ok....

przez tą wichure net mi pada:baffled::baffled::baffled:
Nie wiedzialam,ze ewulka zafasolkowała:baffled: to przez to,ze niektóre dziewczyny najpierw chca zapisać sie do listy,a pozniej nikogo nie informuja,ze się udalo!:wściekła/y: Trzeba to zmienic-tak być nie moze!!!
ewulke poprawiłam (może ją przegapiłam)

Witam Wszystkie Nasze Kochane Forumowiczki:-):tak: U mnie dziś pochmurno...w nocy wiało,ze hoho... Co do naszej staraczkowej listy jak pisałam w poprzednim poście tak byc nie może. Dlatego teraz dluzej będę zastanawiala się nad przyjeciem kogos nowego do naszej listy (to nie byle co-wszystkie staraczki sa z niej dumne i czekaja na swoja kolej:-)) Nie moze być tak,ze X tu wpadnie tydzien popisze i X z nami nie ma:wściekła/y::szok::baffled: Staraczki są tu cały czas...Dlatego inforuję,ze popatrzę na ta liste rygorystycznie i ją wyremontuje ( X które sie nie pojawiaja musimy odjac-co wy na to?)

Witam w niedzielny poranek.U nas tez wieje,tylko psy zmusily mnie do wyjscia z domu.Na szczescie juz nie pada :) Przechodzilam obok apteki,ale byla zamknieta,moze to lepiej...:dry:
Pozdrwaiem was cieplutko

Witam Staraczki....u nas pada szaro buro i w ogole sie z domu nie chce wychodzic...ale to pewnie u wszystkich tak dzisiaj

Loretko jest jedna złota reguła ktorej zawsze przestrzegam jak wypije...Nigdy przenigdy nie siadam do kompa...:-D :-D :-D mam nadzieje ze lotnisko sie skonczyło juz ;-)

Majeczko zgadzam sie z toba ! Trzeba by było troszke dłuzej zastanowic sie nad wpisaniem kogos na liste...a i mały remont listy tez by sie przydał...za dużo osob a tak na serio może 30% z nich sie udziela tutaj....co wy na to Dziewczyny?

Witajcie no wreszcie moge wam powiedziec ze jestem w ciazy i jak narazie wszytsko jest oki.

Na podstawie tego posta, wiem że ewulka zafasolkowała...

gdyby tak dokładniej poczytac o wszystkich innych osobach nieudzielających sie to pewnie ta lista wyglądała by zupełnie inaczej :-)

Witam, jestem, myślałam, że mnie pokręci dzisiaj bo oczywiście po północy wywaliło internet i od rana wydzwaniałam gdzie mogłam żeby mi uruchomili, jakiś tam wiaterek powiał i od razu nic nie działa.
adivko nie było tak źle, chciałam się wczoraj tutaj troszkę poplątać ale mi neta wywaliło i musiałam iść spać
Majeczko jaka bojowa postawa, podoba mi się i w zupełności się z Tobą zgadzam
Betiinka witaj

U mnie też brzydko i paskudnie, aja tak ładnie sobie wymyślilam dzisiejszy dzień, chciałam wyciągnąć M i synka na wycieczkę w Beskid Makowski do schroniska na Kudłaczach. Człowiek czeka na weekend, żeby rodzinkę zebrać do kupy i gdzieś się razem wybrać to oczywiście pogoda do d.....:angry::wściekła/y:

Ale w domu tez mozna fajnie zorganizowac czas :-)

ja pamietam jak byłam mała....3 latka moze miałam...moj brat 9 i uwielbialismy sie bawic w namiot :-D mama dawała nam koc....rozkładalismy go w gościnnym...koc na krzesłach...wnosilismy tam połowe domu...matke za reke...gasilismy swiatło i tak poł dnia spedzalismy...a tata chodzi na zewnatrz i nas straszył ze niedzwiedz idzie :-D :-D oj jak ja kocham te wspomnienia....

reklama
Do góry