reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2021

Ja od wczorajszego wieczora mam plamienia, choć zawsze mówiłam że nie będę chodzić to dziś poszłam na betę, wynik dość niski bo 51, w poniedziałek jakimś cudem udało mi się dostać wizytę u gina, rano skocze jeszcze na powtórkę bety i zobaczymy ale mam złe przeczucia.
W którym tc jesteś? Też miałam plamienia na początku.

reklama
To my się staraliśmy ponad rok, mnóstwo leków było potrzebnych żeby wyregulować hormony i przywrócić owulację.
Weekend spędzamy u teścia, myślałam że przekażemy już dobre nowiny ale jednak czekamy aż będzie serduszko. Zrobiliśmy sobie spacer, ugotowaliśmy obiad i padam, muszę odpocząć bo czuję całe podbrzusze. A babcia faworki wymyśliła i trzeba będzie zaraz iść pomóc, więc zbieram siły :p
@Elph , nie chciałam ostatnio po Twoim usg zadawać takich pytań, ale czy gin coś mówił konkretnie o tym drugim zarodku? Nie bardzo zrozumiałam to co napisałaś. Nie rozwija się w ogóle, jeśli dobrze pojmuję? :(

Ja od wczorajszego wieczora mam plamienia, choć zawsze mówiłam że nie będę chodzić to dziś poszłam na betę, wynik dość niski bo 51, w poniedziałek jakimś cudem udało mi się dostać wizytę u gina, rano skocze jeszcze na powtórkę bety i zobaczymy ale mam złe przeczucia.
Trzymam kciuki żeby okazało się że będzie dobrze🙂

Cześć dziewczyny to znowu ja stwierdziłam ze pojadę do kliniki w której rodziłam i więc pojechałam i zostałam, podobno do poniedziałku. Na szczęście ze względu że karmie piersią Bibi moja może ze mną zostać. Pani doktor stwierdziła że ciąży w macicy nie ani nigdzie indziej nie widzi, a testy z krwi wyszedl pozytywny, więc stwierdziła że są 3 opcje albo poroniłam albo to ciąża pozamaciczna ale jej nie widać jeszcze albo bedzie w macicy. Więc zostałam na obserwacji, bo może być to niebezpieczne jeżeli osiadla się w jamie brzusznej albo na jajniku. Czekamy będą robić badania z krwi i usg póki co nawet nie wiem ile beta wynosi.. Powiem wam że po takiej akcji szybko nie będę starć się o kolejne dziecko za dużo wrażeń.. zobaczymy co jutro powiedzą.

Cześć dziewczyny to znowu ja stwierdziłam ze pojadę do kliniki w której rodziłam i więc pojechałam i zostałam, podobno do poniedziałku. Na szczęście ze względu że karmie piersią Bibi moja może ze mną zostać. Pani doktor stwierdziła że ciąży w macicy nie ani nigdzie indziej nie widzi, a testy z krwi wyszedl pozytywny, więc stwierdziła że są 3 opcje albo poroniłam albo to ciąża pozamaciczna ale jej nie widać jeszcze albo bedzie w macicy. Więc zostałam na obserwacji, bo może być to niebezpieczne jeżeli osiadla się w jamie brzusznej albo na jajniku. Czekamy będą robić badania z krwi i usg póki co nawet nie wiem ile beta wynosi.. Powiem wam że po takiej akcji szybko nie będę starć się o kolejne dziecko za dużo wrażeń.. zobaczymy co jutro powiedzą.
Oj, przykro mi :( dawaj znać jak będziesz wiedziała coś więcej

reklama
Hej dziewczyny.
Koronka u mnie już całkiem minęła. Mam węch i smak i odziwo mdłości się nie pojawiły, także wszystko jeszcze przede mną.
Dziś cały dzień chodził na mną budyń, a jak już go zrobiłam, to okazało się że to jednak nie to 😒

Do góry