reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kobieto, wiesz co najbardziej mnie przeraża - ci "normalni", pomiędzy bułką tartą a czarną dupą :szok::szok::-D:-D:-D:rofl::rofl:. Czekam niecierpliwie na jutrzejsze nowości. Podpisano - wierna fanka profilu Marty:-D:-D:-D:cool2::cool2:

reklama
Zniałam wyłączyć komputer, dziecko w nocy co chwile się budziło, teraz tez juz nie spi...
Mówie DZEŃ DOBRY

Kobieto, wiesz co najbardziej mnie przeraża - ci "normalni", pomiędzy bułką tartą a czarną dupą :szok::szok::-D:-D:-D:rofl::rofl:. Czekam niecierpliwie na jutrzejsze nowości. Podpisano - wierna fanka profilu Marty:-D:-D:-D:cool2::cool2:
Szkoda,że nie da się uporządkować w kolejności alfabetycznej:-(;-).Ale naszej Ewci miejsce się trafiło między Inspektorem Gadżetem a Świnką Halinką.

Zniałam wyłączyć komputer, dziecko w nocy co chwile się budziło, teraz tez juz nie spi...
Mówie DZEŃ DOBRY
Ale z Ciebie ranny ptaszek:tak::-)

Marta obejrzałąm Twój profil zajafajny:-):-)
Nowe mamuśki czy ja Was mam na NK wśród znajomych????

No ja jestem w trakcie sprzątanka mały śpi...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry.

A Majka chodzi i nie chce się wysikać na nocnik, ciekawe kiedy obsika spodnie:szok::szok::szok:

Anaconda i jak w końcu Majeczka zrobiła na nocniczek czy nie:confused:

A to kochane mój pierwszy scrapek wykonany z gotowych elementów przeze mnie:-)Może nie najpiękniejszy ale chyba z grupsza załapałam o co chodzi:-)
Bardzo ładny:tak:

aluśka :) to fajnie że wyjazd się udał:tak::tak::tak:
Aluśka no właśnie fajnie,że udał ci się wyjazd i że mała dobrze zniosła podróż:tak:

a
Teraz zykam kąpać Igorka bo później chcę taniec z gwiazdami oglądać, mam nadzieie ze m mi da poogląfdać i położy spać małego:dry:
Chyba już za dużo tych edycji - znudzenie materiałem,bo wczoraj coś nie za bardzo mi się ten program podobał:baffled:

cześć jestem tu nowa mój mąż pracuje raz nocki raz dniówki i całe dnie spędzam z moim syneczkiem jast słodki ale nic więcej niż agu nie chce powiedzieć.brakuje mi normalnych dorosłych ludzi i towarzystwa kiedy książe spi.pozdrawiam

Witaj Anula:-)

Pokąpane mam już dzieciaki, a męża nadal nie:baffled: Dzwonił że będzie po 21. Mam nadzieję że za bardzo nie świętowali:dry: Idę na tv:tak:

Opija zwycięstwo swojej drużyny;-):-D

Witajcie.
Dziewczyny, czy Wyście powariowały?!:confused: Prawie 20 stronek do nadrabiania!:szok: A nie było mnie jeden dzień.:baffled: No nic, spróbuje Was pocztać...
Kochana no jakoś tak samo wyszło;-):tak:. Miałyśmy wene na pisanie:-D

Dziewczyny wszystkim dziękuję za komplementy:tak::-)

Do góry