reklama
Agnieszka_1988
Fanka BB :)
Super że jest już serduszko [emoji173] Skąd zalecenie leżenia i ban na seks ? Będzie ciężko polegiwać z roczniakiem obok co ? Trzymam kciuki. A lekarz marudził? [emoji6]
Jest serduszko Xd mam leżeć i mam znów bana na seks. Ku... Xd Zobacz załącznik 1242663
Celia89
Tak że się przyspieszyłam ze względu na cc. Ale damy radę, a zalecenia takie plus dupek bo mam mały krwiaczek.Super że jest już serduszko [emoji173] Skąd zalecenie leżenia i ban na seks ? Będzie ciężko polegiwać z roczniakiem obok co ? Trzymam kciuki. A lekarz marudził? [emoji6]
_Katharsis_
Witajcie. Jestem 5+6tc. Także ciąża bardzo wczesna. Jeśli można chętnie dołączę.
Celia89
Czemu krzywa tak wcześnieKurcze miałam dziś iść na krzywą tzn. test obciążenia glukozą ale nie dam rady. Nie jestem w stanie pozostać Tak długo na czczo. Na samą myśl O piciu wody z glukozą jest mi niedobrze. Wyniki muszę Mieć na środę więc pozostaje mi jeszcze poniedziałek i wtorek.

niunia456
Krzywą trzeba robić czy robi się ją jak cukier wychodzi wysoki ?? Bo boje się tego badania ponoć samopoczucie beznadziejneCzemu krzywa tak wcześniezwykle to dopiero robią po 20 tc A wcześniej zwykłą glukoze biorę
meraja
Krzywą trzeba robić czy robi się ją jak cukier wychodzi wysoki ?? Bo boje się tego badania ponoć samopoczucie beznadziejne
Z tego co się orientuje to każda ciężarówka robi jakoś po 20tyg, tak jak Celia pisała [emoji85] Nie wspominam tego tak zle. Trochę na początku było mi niedobrze, a poza tym to 2h siedzenia i czytania książki [emoji28]
Agnieszka_1988
Widzę że ekipa mam z krwiaczkami szybko rośnie. No nic. Trzeba się oszczędzać. Też cierpię z powodu seksualnego bana. Dobrze kojarzę że to Ty pisałaś na staraczkach o tym długim banie na seks przez walkę z hpv i cytologią? Wy to macie farta w tym zakresie [emoji2356] Szalona noc poślubna Was czeka [emoji854] Oby szybko krwiaczki się nam wszystkim wchłonęły [emoji3059]
Tak że się przyspieszyłam ze względu na cc. Ale damy radę, a zalecenia takie plus dupek bo mam mały krwiaczek.
@_Katharsis_ witamy i zapraszamy :-) rozgość się! :-)
reklama
Chyba masz z tym rację, tzn. tak mi się gdzieś w oczy rzuciło jak czytałam, że jak ktoś ma wysoki cukier to już na wczesnym etapie ciąży trzeba go kontrolować. Ale zdaje mi się, że to lekarz prowadzący ogarnia takie tematy?Krzywą trzeba robić czy robi się ją jak cukier wychodzi wysoki ?? Bo boje się tego badania ponoć samopoczucie beznadziejne