O to super nie jestem samajak samopoczucie? Płeć znana?
Prawdopodobnie chłopiec. Juz tak na 90% wiec teraz myslimy nad imieniem dla chlopca bo dla dziewczynki juz mielismy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to super nie jestem samajak samopoczucie? Płeć znana?
Zazdroszcze wam tez chcialabym juz wiedziec jaka płećPrawdopodobnie chłopiec. Juz tak na 90% wiec teraz myslimy nad imieniem dla chlopca bo dla dziewczynki juz mielismyw tamtym tygodniu trochę źle sie czułam ale ten był idealny
a jak u Ciebie? I jaka płeć?
Prawdopodobnie chłopiec. Juz tak na 90% wiec teraz myslimy nad imieniem dla chlopca bo dla dziewczynki juz mielismyw tamtym tygodniu trochę źle sie czułam ale ten był idealny
a jak u Ciebie? I jaka płeć?
Kiedy następne Usg?Zazdroszcze wam tez chcialabym juz wiedziec jaka płeć
16 marca juz nie moge sie doczekacKiedy następne Usg?
Też mam tego samego dnia ☺ o 10:30 pewnie się dowiemy16 marca juz nie moge sie doczekac
Ja dopiero o 19Też mam tego samego dnia ☺ o 10:30 pewnie się dowiemy![]()
oj tak bardzo dumny bo będzie miał komu przekazać nazwisko...To pewnie tatuś dumny że synka będzie miałpierwsze ruchy już czujesz?
Niestety jeszcze nie znamnie mogę się doczekać..a dopiero 16.03.Usg mam następne to może wtedy będzie coś widac
to my odwrotnie dla chłopca mamy imie wybrane gorzej dla dziewczynki, chciałam Alicja ale już jest jedna w rodzinie. Ogólnie dobrze się czuje ale w czwartek że taka była piękna pogoda to wzięłam się za mycie okien a później cały wieczór musiałam przelezec
brzuch czułam
Ale gdy odpoczelam to lepiej się poczułam☺ przesadzilam z tym sprzataniem
![]()
Uuu cały dzień czekaniaJa dopiero o 19