reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My od wczoraj w domu, niestety przez wszystkie sytuacje w szpitalach i chorobach dopadła mnie depresja poporodowa. Kompletnie nie umiem się odnaleźć w nowej sytuacji i z tym poradzić. Mala jest mega wymagajaca, a mnie przeraża wszystko co związane z nia i z ogarnięciem całej sytuacji. Pomaga mi maz i mama ale niestety kiedyś ten czas się skończy i będę musiała zajac sie sama mala.

reklama
My od wczoraj w domu, niestety przez wszystkie sytuacje w szpitalach i chorobach dopadła mnie depresja poporodowa. Kompletnie nie umiem się odnaleźć w nowej sytuacji i z tym poradzić. Mala jest mega wymagajaca, a mnie przeraża wszystko co związane z nia i z ogarnięciem całej sytuacji. Pomaga mi maz i mama ale niestety kiedyś ten czas się skończy i będę musiała zajac sie sama mala.
A jakis psycholog moze Ci pomoc? Nie ma co lepiej zeby ktos pomogl Tobie

A jakis psycholog moze Ci pomoc? Nie ma co lepiej zeby ktos pomogl Tobie
Bylam u psychologa, ale na jednej wizycie się napewno nie skonczy... narazie mam jakiś lek na wyciszenie bo dopadają mnie straszne lęki i wogole slabo radzę sobie z całą sytuacją. Nie wiem jak długo to będzie trwalo ale mam dosc

Dobrze, ze masz pomoc. Po tym co przeszlas i tak jestes silna babka! Ja bym tylko siedziala i plakala! Zobaczysz w domu wszystko wroci do normy potrzebujesz czasu. Jestes dzielna!

Biedna [emoji45] ale pokazałaś już jak bardzo jesteś silna i wierzę że wszystko będzie dobrze [emoji8]

Hej jqk tam dziewczynki?😻ja do apteki bede musiala isc bo Kinga chora jest i 100zl pewnie zostawie w aptece🙉
Hej, kolejna nocka młodej w łóżeczku🙃 23 zasnęła, wstała 2:40, a potem chwilę po 5 i wstałyśmy o 8 😉 a na wieczór męczą kolki, jest ryk, jak nie wiem co 🙉 o masz Ci, współczuję 😌

Bylam u psychologa, ale na jednej wizycie się napewno nie skonczy... narazie mam jakiś lek na wyciszenie bo dopadają mnie straszne lęki i wogole slabo radzę sobie z całą sytuacją. Nie wiem jak długo to będzie trwalo ale mam dosc
Podziwiam Cię! Jesteś naprawdę dzielną mamą.

reklama
Do góry