Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaczynam się przyzwyczajać, dochodzę do wniosku ze ten typ tak ma - bo czy leżę czy nie leżę i tak boli randomowoWspółczujęw końcu myślę że te skurcze odpuszcza. Kiedy masz wizytę teraz?
Super!U mnie tc 6 +1 ale może być ciąża młodsza niz mi się wydaje. Podobno widać początek akcji serduszka![]()
Poty nie, ale jak boli to cały dół, pachwiny też. I najbardziej w nocy - w ciągu dnia jakoś mniej intensywnie.Hej witam się dzisiaj i jakurier mnie obudził o 11
![]()
Ja po nocy czuje się zawsze super ekstra ale od 15 zaczyna łapać mnie brzuch. Mocny bol miałam po północy i potem spokój oprócz tego chwilami nie czuje ze w ciąży jestem piersi trochę bolą ale ja ich prawie nie mam więc jak nie dotykam to nie czujeja też mam spagetti z wczoraj i robię zupe pomidorowa na szybko.
@Ania936
widzę że mamy podobnie chwilami nic mi nie jest a za moment padam na kolana Ciebie tez zalewają przy tym tak poty? Mnie zauważyłam że zaczęło boleć też w pachwinach. To u Ciebie były super gołąbki prawda? Co dziś partner serwuje?
Pewnie jak masz możliwość to warto skorzystać. Ja mam 18 stego wizytę. Masz już kartę ciąży założona? Ja miałam badania przed ostatnia wizyta teraz mam tylko na krzepliwość skontrolować i mówił lekarz że na nastepnej wizycie ustalimy wszystko. Na kiedy masz termin porodu? Pewnie tak jak jaZaczynam się przyzwyczajać, dochodzę do wniosku ze ten typ tak ma - bo czy leżę czy nie leżę i tak boli randomowo![]()
Prywatnie mam przyjść za dwa tygodnie jak porobie wszystkie badania. Ale po drodze chyba się przejdę do luxmed bo mam w pakiecie skierowanie na USG Ddo 10tygodnia i ono chyba jest na trochę lepszym sprzęcie
no właśnie u mnie w nocy zazwyczaj taki bol jest raz ale w nocy są najbardziej intensywne. Mój przychodzi z pracy i ogarnia ten cały jubel nawet ostatnio mnie opierdzielil bo sweter sama ręcznie wypralam haha oj kochane te chlopyPoty nie, ale jak boli to cały dół, pachwiny też. I najbardziej w nocy - w ciągu dnia jakoś mniej intensywnie.
wczoraj była ryba - taka jak w Lidlu sprzedają - całe rybki już doprawione, tylko do piekarnika włożyć. I wszystko fajnie tylko, że kochany małżonek nie sprawdził czy piekarnik pusty zanim go rozgrzał. No a tam było naczynie w którym ostatnio sobie coś podpiekał z resztkami jedzenia, więc w kuchni oczywiście siwy dym![]()
Wiec dzisiaj uciekłam do koleżanki która pracuje zdalnie i będzie jedzenie z dowozu![]()
No jakoś tak - jedna apka pokazuje 01.11 druga 30.10Pewnie jak masz możliwość to warto skorzystać. Ja mam 18 stego wizytę. Masz już kartę ciąży założona? Ja miałam badania przed ostatnia wizyta teraz mam tylko na krzepliwość skontrolować i mówił lekarz że na nastepnej wizycie ustalimy wszystko. Na kiedy masz termin porodu? Pewnie tak jak ja29.10
![]()
U mnie podobnie - największe kłucia mam w nocy. Poza tym brak objawów.no właśnie u mnie w nocy zazwyczaj taki bol jest raz ale w nocy są najbardziej intensywne. Mój przychodzi z pracy i ogarnia ten cały jubel nawet ostatnio mnie opierdzielil bo sweter sama ręcznie wypralam haha oj kochane te chlopy)
Witam nowe Mamusie;*