• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
@Amaleta ja również należę do otyłych mam damy radę :)
@mamaNadii2 cudo!!! Zazdroszczę wam zwierzaków mój mąż uczulony jest na sierść ślinę pot podszerstek więc mamy w domu tylko Agamę

Dziewczyny ja dziś milcze bo dziś mam słabszy dzień mdłości dokuczają i spać mi się chciało.

Jutro mam krzywą cukrową bleh

Ja właśnie wróciłam od ginekologa. Miałam USG. Było widać pęcherzyk żółtkowy :) Co do plamień, to mam się nie martwić, bo nic nie wskazuje na jakieś nieprawidłowości. Takie plamienia podobno czasem się przytrafiają [emoji2368] Dostałam Duphaston 3x1 "na wszelki wypadek". Także uspokoiłam się wreszcie, choć dalej plamię [emoji849]
Super:) dobrze ze te plamienia to nic powaznego
Też mam szczeniaka 4 mce i też go uczymy załatwiania na dworze [emoji23][emoji1787]a tu na zdj mój cockerek Elmo
Ale slodziak, my mamy nasza ze schroniska od października. Niestety w październiku odeszła nasza kochana chichuauha serce nam wszystkim pękło na milion kawalkow i dwa dni później pojechalam do schroniska i wzięliśmy Lajle
IMG_20210118_171942.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry