Ja poszlam zaprowadzic starsza do dziadkówAhahaha ja dzisiaj to samotylko w dresie
![]()
reklama
Karolina9933
Fanka BB :)
Hahaha zdjęcie dnia, jak nie miesiącaDziewczyny jednak nie warto się stroić.Cała sukienka, wlody w ******
Hahaha zdjęcie dnia, jak nie miesiąca![]()
marta18691
O matko to co kupka mu wystrzelilaDziewczyny jednak nie warto się stroić.Cała sukienka, wlody w ******
Michalina_25
zdjęcie dniaDziewczyny jednak nie warto się stroić.Cała sukienka, wlody w ******
Karolina9933
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na te kolki? U nas dzisiaj od 14.00 takie ataki płaczu, że aż mi szkoda go. Już dawaliśmy krople, termofor, masowaliśmy, włączaliśmy suszarke na maxa. Spokój tylko na chwilę jest ;/
Sylwia99
Nic nie pomogę, bo mam to samoDziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na te kolki? U nas dzisiaj od 14.00 takie ataki płaczu, że aż mi szkoda go. Już dawaliśmy krople, termofor, masowaliśmy, włączaliśmy suszarke na maxa. Spokój tylko na chwilę jest ;/
kwiatek250
Moja uwuelbia odbijanie na rameniu, kima sobie przez chwilkę. A dziś miałam taką śmieszną sytuację, ja ją położyłam na rameniu do odbijania,a po chwili poczułam jak malutka ssie moją szyjęDziewczyny jak u Was z odbijaniem maluszkow? Ja probuje odbijac bo ja mecza gazy, ale masakra, ma tak niestabilna glowke ze za kazdym razem mam wrazenie ze ja tylko przyduszam zelaszcza ze od razu placzei konczy sie na tym ze jednak sie nie odbijamy. To samo z taka kangurowa pozycja na klatce piersiowej.
u nas od paru dni ryk codziennie ....
reklama
kwiatek250
Śliczna jest!Udało się między wrzaskiem zrobić kilka zdjęć![]()