zeberka363
jestem szalona :-D
Ale słodziakDziewczyny mój Emil tak ręce daje , wydaje mi się ze powinien łączyć ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale słodziakDziewczyny mój Emil tak ręce daje , wydaje mi się ze powinien łączyć ?
No te wałeczki ma superAle słodziaki jakie wałeczki na rączkach
, Jaś to przy nim chudzinka a waży 6100g
![]()
Haha No jest grubasek , a ma ponad 7 kg wiec wcale nie jakos mega dużo , ale zbity jest bardzo to prawdaNo te wałeczki ma super
Nasz Jaś waży 9200 ale nie ma takich wałeczków. Tylko jeden przy dłoniach, jakby bransoletkę miał![]()
Mały od jakiegoś czasu już tak pewnie trzyma, ale ja się jeszcze boję i podtrzymuję.Czy wasze maluszki trzymają już przy noszeniu głowę bez potrzeby podtrzymywania?Bo moja córeczka od kilku dni właśnie ewidentnie już zaczyna główka trzymać stabilnie i zaraz będzie można nosić ja jedna ręką
Mój z pozycji takiej łódeczki totalnie siada dosłownie siedzi , wczoraj konsultowałam z rehabilitantka i powiedziała ze po prostu go trzymać na siedziaco , lepiej tak niż jak sam się podnosi w takim wieku , ruszył bardzo ruchowo ostatnioMały od jakiegoś czasu już tak pewnie trzyma, ale ja się jeszcze boję i podtrzymuję.
Ostatnio jak trzymam go na kolanach w pozycji leżącej na pleckach, to podnosi głowę i górną część pleców, nie wiem czy to normalne?
Na macie jak leży na brzuchu to cuda wyprawia, co chwila głowę kładzie żeby matę posmakować, jak położę mu zabawki i którejś nie może sięgnąć to czołga się do tyłu i denerwuje![]()
No właśnie u nas mega postęp rozwojowy ale trakcja dalej w wielkiej d u p c eA jak u Was próby trakcji? Ruszyły już? W którym tyg?
U nas dziś na szczepieniu to sprawdzał i też mały nic nie chce podnosićNo właśnie u nas mega postęp rozwojowy ale trakcja dalej w wielkiej d u p c e![]()