reklama
JuLa?
Fanka BB :)
Jak masz dobry wynik to super i można otwierać szampana i się mocno uspokoić w ciąży. Gorzej masz ryzyko pośrednie czy wysokie typu 1: 100 co oznacza że takie jest prawdopodobieństwo ... I wtedy są nerwy.... A tak na prawdę wynik 1:2 oznacza 50%że dziecko będzie chore i na 50% że idealnie zdrowe...Uee Xd czyli tylko stresujące badanie
Bo to było do końca 2020 i budżet już został wyczerpanyA czemu gyncentrum nieaktualne? Też miałam tą opcję czy by się tam umówić, a o Bytomiu nie słyszałam, muszę zerknąć
Celia89
Sama na wynik nie bede patrzec ;p niech gin to interpetuje.
patrzylam kiedy usg mialam w poprzedniej ciazy. To bylo 13+4.
_Katharsis_
Ja mam też z USG na 20.10Tak. Ja mam jeden z OM 22.10.2021 i drugi z USG 20.10.2021.

Małgosia33
Hej dziewczyny ja dalej walcze z pęcherzem ale już lepiej miałam ciarki za każdym razem jak miałam iść siku taki przeszywający ból
Ale dzisiaj już w miarę lepiej, ja pracuje codziennie i odpukać czuje się rewelacyjnie budze się przed budzikiem wyspana, zadowolona nic mi nie dolega czasem lekkie mdłości, ja idę w przyszłym tyg na NIPT mogę wybrać sobie dzień i godzinę żaden mi nie pasuje 
prościej by było gdyby sami mi narzucili, mam tyle energii ze mogłabym pracować bez przerwy (przypominam ze sprzątam chaty)powiedziałam wczoraj dwóm klientka oczywiście płacz, wzruszenie a to dlatego ze zeszły rok miałam ciężki bo miałam guzy na macicy przyjmowałam chemię i wkoncu zdecydowali się je wyciąć wiec znając moja historie wszyscy się cieszą ze mój organizm jest na tyle silny że mogę być w ciazy, bardzo to miłe. No i skorzystam bo maja tez małe dzieci i już mi szykują wyprawki foteliki, wanienki, bujaczki, ubranka uniwersalne a dostałam już laktator elektryczny medeli. Gratuluje wszystkim pięknych dzieciaczków 

No i co do brzuszka to tez już się wypukla na dole a przybralam 0,5kg wolałabym nic
W ndz zrobię fotkę robię co 3tyg. Katharsis a jak Ty się czujesz po tych krwawieniach ostatnich?lezysz?odpoczywasz?wciaz nie wiadomo co to? Rozmawiałam wczoraj z klientka mówi ze od 32 tygodnia mocno krwawiła bo młody ja tak skopał od środka i jakaś błonkę przebił, ale nie było zagrożenia ciazy wtedy
Z tym ze wiem ze to akurat w tym tygodniu nie możliwe (taka ciekawostka)

Celia89
Mooni89
Aha, a u Sadowskich i w sigmie jest możliwość wykonania na NFZ czy jak to wyglada, kurcze w Sante clinic albo w angeliusie chyba mieli te europejskie dotacje, muszę pooglądaćBo to było do końca 2020 i budżet już został wyczerpany![]()
znow mysle o zamknietym watku jak juz nas najdzie ochota na wrzucanie sobie fotek w ciazy, sesji ciazowych i noworodkow;p
reklama
Małgosia33
Właśnie chciałam wrzucić foto prosto z porodówki z cesarki dzisiejszej mojej przyjaciółki foto jest mega (troszke drastyczne krew, pępowina
)bez cenzury chcecie zobaczyc?chyba mnie za to nikt nie wyrzuci ????