marta18691
Fanka BB :)
Mam to samo moje nogi zawsze zimne i skarpety musza bycJa to w skarpetach musowo, bo ja to zmarzlucha w nocy jak wstaje do małej to muszę mieć, bo mi to zimno
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samo moje nogi zawsze zimne i skarpety musza bycJa to w skarpetach musowo, bo ja to zmarzlucha w nocy jak wstaje do małej to muszę mieć, bo mi to zimno
![]()
No dokładnie, już się przyzwyczaiłam, że narzeczony się dziwi, że mi zimno wiecznieMam to samo moje nogi zawsze zimne i skarpety musza byc![]()
Ja to tez taki zamrzluchNo dokładnie, już się przyzwyczaiłam, że narzeczony się dziwi, że mi zimno wiecznie![]()
Nooo.. Smutno. Pewnie jeszcze przedluza pozniej do majówki... Ale jutro juz chociaz z domu bedzie mogla wyjsc!!!@Święta92 i córka w domu zostanie, bo przedszkola zamykają..
Fryzjerów też zamknęli, a dopiero co wczoraj się zapisalam, bo już jest tragedia na mej głowie@Święta92 i córka w domu zostanie, bo przedszkola zamykają..
O nieeee !!!Fryzjerów też zamknęli, a dopiero co wczoraj się zapisalam, bo już jest tragedia na mej głowie![]()
Ja jutro idę na rzęsyFryzjerów też zamknęli, a dopiero co wczoraj się zapisalam, bo już jest tragedia na mej głowie![]()
Ja to wychodzę tak tylko sama na zakupki od razu po karmieniu. Jutro ide pierwszy raz na rzęsy od dłuższego czasu i tez karmie tylko piersia. Plan mam taki. Karmie, idziemy do samochodu, ja ide na 2 h na rzęsy a stary jezdzi wózkiem na spacerkuJak wy sobie organizujecie takie wyjścia np. do fryzjera? Ja karmię piersią na żądanie i synek nie je o stałych porach. Od porodu nigdzie w sumie nie byłam z tego względu i już powoli mam dość...![]()