reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny a zdarza sie Waszym dzieciom ze tak krzykna przez sen jakby im sie cos zlego snilo? Moja ostatnio tak ma... jak spi i nagle taki jęk jakby ja cos przestraszylo.

nie no.. czuje sie jak typowa niedoswiadczona matka, naprawde.....
Taak, czasem mam wrażenie, że ma fajne sny jak się uśmiecha, a czasem jakieś koszmary jak się wierci albo jęknie nerwowo. Chyba każda matka, przy pierwszym dziecku zwłaszcza, jest niedoświadczona ;)

reklama
Dziewczyny a zdarza sie Waszym dzieciom ze tak krzykna przez sen jakby im sie cos zlego snilo? Moja ostatnio tak ma... jak spi i nagle taki jęk jakby ja cos przestraszylo.

Hehe ja tak samo. Niby miałam już do czynienia z małymi dziećmi, ale swoje to zupełnie co innego, więc można powiedzieć, że też jestem niedoświadczoną matką 😁 mój to ma różne fazy jak mu się coś śni, prawie codziennie jęczy przez sen, raz się nawet śmiał (i nie mówię o uśmiechaniu, bo tak ma za każdym razem prawie) xd także myślę, że nie ma co się przejmować :)

W jakim dokładnie Mała jest wieku, pytam bo nam przez covid szczepienia się opóźnia i sie stresuje tym :/
No ja też 5w1 i prenevar i rotarix bym chciala [emoji16]. Musze zadzwonić do przychodni sie spytac co mają. I tak juz powinnysmy byc zaszczepione a nie jesteśmy. Dopiero po świętach pojde. Ja mam taki katar czekwc az mala zalapie[emoji26][emoji26]

U mnie ostatnio tak bylo ze tak krzyknela az mąż z salonu przybiegl.. A tak to pojękuje sobie

Tak, zwłaszcza w nocy lub nad ranem... płytki sen. W nocy zrywam się, żeby odkryć, że ona śpi🤪🙂.

Tak i często też robi minę, jakby miała się rozwyć zaraz 😏

Dziękuję za to co napisałaś @olga.1 ❤. A Twoje dziecko, w którym jest tygodniu i ile srednio orzybiera na wadze @olga.1 ?
U mnie mala 6 tygodni. Teraz nie wiem ile ma bo nie wazona ale napewno przybrala bo da się odczuc przy noszeniu. Ale ja tez myslalam ze jje za duzo i konsultowałam z dwoma pediatrami. I tez usłyszałam że jak dziecko sie domaga to dac. Widocznie potrzebuje. Chyba ze by chciala co godzine No to nie. Ale po 2 2,5 jak najbardziej. U nas czasem jak mija 2,5h to jest taki wrzask jakby ze skóry obdzierali. Ale jak isnie to potrafi przespać i 4h.

reklama
U mnie mala 6 tygodni. Teraz nie wiem ile ma bo nie wazona ale napewno przybrala bo da się odczuc przy noszeniu. Ale ja tez myslalam ze jje za duzo i konsultowałam z dwoma pediatrami. I tez usłyszałam że jak dziecko sie domaga to dac. Widocznie potrzebuje. Chyba ze by chciala co godzine No to nie. Ale po 2 2,5 jak najbardziej. U nas czasem jak mija 2,5h to jest taki wrzask jakby ze skóry obdzierali. Ale jak isnie to potrafi przespać i 4h.
u nas tak samo, w dzien chce czesciej jak nie śpi a jak zasnie to wytrzyma nawet 4h. 😀

Do góry