Sylwia99
Fanka BB :)
Hahah przynajmniej doceni CięNo ma dosc juz po 2dniach pisal zebym wrocila![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah przynajmniej doceni CięNo ma dosc juz po 2dniach pisal zebym wrocila![]()
No tez tak mu mowilamHahah przynajmniej doceni Ciężeby to od Ciebie zależało kiedy wrócisz
![]()
Yup.Czy Wasze dzieci tez gadaja i machaja przez sen? I przy karmieniu?
Moj to tutaj w szpitalu macha tymi rekami w domu tak nie robi
Taaak i to regularnieCzy czyścicie swoim dzieciom uszy, czy jeszcze nie trzeba? Bo coś mi się wydaje że powoli pojawia się miodekja sobie zawsze czyszcze patyczkiem kosmetycznym, ale wiem ze to mało bezpieczne i dziecku bym tym nie zrobiła.
Przed karmieniem. Chyba że usłysze że zrobiła kupęDziewczyny jak czesto przewijacie swoje maluszki w nocy???
Ja np dzis w nocy ani razu. Wstala mi o 3.50 na jedzionko ale nie miala az takiej mokrej więc jej nie ruszałamDziewczyny jak czesto przewijacie swoje maluszki w nocy???