Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bóle są typowo miesiączkowe. Ja miałam bardzo bolesne miesiączki i teraz boli mnie w identyczny sposób tylko szybko mija taka fala, bo po dosłownie 5-10min. Minus taki ze często łapie i dlatego mam wrażenie, że boli mnie non stop.Ja mam umówione 12+2 i 13+2 ( nie wiem do której kliniki pójdę jeszcze )
A powiedz mi te bóle brzucha to jakie masz? Bo mi tez dokuczają : raz takie typowo miesiączkowe , raz po bokach w pachwinach a raz takie kłujące jakby na samym dole pośrodku. Ja tez mam zatkany nos i zwalam to na alergie ale coś mi się zdaje ze to jednak nie jest alergia. Stosujesz coś ?Woda morska?
Zazdroszczę, że dopiero po godzinie się za sapieszU mię cały czas podobne objawy. Czuję piersi. Leciutkie mdłości. I lekko pobolewa mnie brzuch. Najbardziej doskwiera mi zmęczenie. Godzinny spacer a ja się zasape. Dużo śpię, bez popołudniowej drzemki chodzę jak zombie.
Ja mam dzis przełożona wizytę z piątku o 12:40
Ja bym poszła dwa razy [emoji23] Jednak jeden lekarz może coś zauważyć a drugi niesprawdź sobie też który lekarz ma certyfikat FMF.
Mnie genetyk bardzo na to uczulała. Bo potem trafiają do niej ludzie, że dziecko ma zespół Downa i się dowiedzieli po porodzie. A jak pokazują zdjęcia z prenatalnych to są kompletnie z dup... Niezgodne ze standardami :/
Na pappe mi kazali przyjechać tydzień wcześniej , żeby pobrać krew. Wtedy będą wyniki interpretowane na wizycie razem z usg.
Niektórzy pobierają pappe w dzień usg. I potem ryzyko trisomii jest wysyłane mailowo. Nie wiadomo jak jest prawidłowo [emoji2368] też mnie to ciekawi [emoji848]
Łączę się w bólu, ja dzisiaj też mam tragiczny ból głowy. Ciśnie tak, że ledwo oczy otwieramUf nadrobiłam wczorajszy dzień [emoji28]
Ale naskrobałyście
U nas też śnieg za oknem ale ja śniegolubna więc mi nie przeszkadza
Od rana za to mnie głowa boli, tragedia poprostu. Dawno mnie tak nie bolało.
Nie wiem ciągle co z tymi prenatalnymi tż ciagle mówi zeby iść dwa razy Oo ale sensu to chyba nie ma
Dobrze to nazwałas. W innej rzeczywistości... Dla mnie mogłaby istnieć tylko kanapa, koc i ew. ChlebJa to od kilku dni mam wrazenie jakbym żyła w innej rzeczywistość
Witam sie w 8t1d. Czuje sie "świetnie". Jestem jedna wielka oaza "cudownego" samopoczucia. Moj czas spania zaczyna sie niebezpiecznie przedluzac rano.. moj maz juz rano dostal zje** i pozniej bedzie książę se żarł zimna jajecznice.. jego wybór (ktory absolutnie nie irytuje mnie do takiego stopnia, że zaraz wyjdę do pracy trzasnę drzwiami i przemyśle czy wrócić) .. takze, dzien zaczal sie cudownie i czuje, ze bedzie to jeden z fantastyczniejszych dni mojego dotychczasowego zycia...
Absolutnie nie zycze wam dzis równie fantastycznych dni. Miejcie gorsze. Najlepiej nudne. Buziaki :*
Ja to od kilku dni mam wrazenie jakbym żyła w innej rzeczywistość [emoji1787][emoji23][emoji85]
Witam sie w 8t1d. Czuje sie "świetnie". Jestem jedna wielka oaza "cudownego" samopoczucia. Moj czas spania zaczyna sie niebezpiecznie przedluzac rano.. moj maz juz rano dostal zje** i pozniej bedzie książę se żarł zimna jajecznice.. jego wybór (ktory absolutnie nie irytuje mnie do takiego stopnia, że zaraz wyjdę do pracy trzasnę drzwiami i przemyśle czy wrócić) .. takze, dzien zaczal sie cudownie i czuje, ze bedzie to jeden z fantastyczniejszych dni mojego dotychczasowego zycia...
Absolutnie nie zycze wam dzis równie fantastycznych dni. Miejcie gorsze. Najlepiej nudne. Buziaki :*
Biedna
Tez właśnie mam opryszczkę ale już mi schodzi . Naszczescie hyla bardzo małaWywaliło mi opryszczkę na pół twarzy, śniegu po kostki i w ogóle nie mam dziś humoruoby do weekendu
bedzie dobrze, bo czemu nie? To moja pierwsza ciaza, wiec raczej czekam z radoscia, a nie obawa.. Ale jesli nie masz niepokojacych objawow, to czemu zakladasz ze bedzie zle. Moze wlasnie bedzie super!!!Trzymam kciuki, ja również mam dziś usg i przyznam,że się boję i chciałabym już mieć to za sobą ..![]()