Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja uprawiałam na siedząco .. no nie zajdę nigdyŻeby zajść w ciążę trzeba uprawiać seks w sobotę o 13.00 w kuchni na stojąco [emoji48]
Jedyny sprawdzony sposób
Haha [emoji81][emoji48] no to już widzisz gdzie tkwi problem [emoji2370] po co jakieś badania, monitoringi, wynikiA ja uprawiałam na siedząco .. no nie zajdę nigdy [emoji2957]
Wiesz jeżeli piszesz „ czy kochaliście się w czasie owulacji czy też nie „ no wybacz.. ale ja muszę parsknąć śmiechemJa (usunięte przez Moderatora) usuwam wątek bo widzę że jak do ściany xd
Teraz będzie w salonie na wisząco może - może to coś daHaha [emoji81][emoji48] no to już widzisz gdzie tkwi problem [emoji2370] po co jakieś badania, monitoringi, wyniki![]()
To, że zmienisz nazwę wątku z "Jak szybko zajść w ciążę?" na "Wątek usunięty" to nie znaczy, że go usunęłaśWątek usunięty
No to chyba jest logiczne, że żeby zajść w ciąże trzeba uprawiać seks w okresie około owulacyjnymMiałam nadzieję że napiszecie jakie suplementy stodowalyscie , czy kochalyscie się w czasie owulacji czy też nie , czy badalyscie się testami tylko tyle ...
Wiesz, że dalej widzimy ten wątek?Ja (usunięte przez Moderatora) usuwam wątek bo widzę że jak do ściany xd
Ja polecam na siedząco na blacie w kuchni, działaA ja uprawiałam na siedząco .. no nie zajdę nigdy![]()