reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ovitrelle

Becky123

Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczyny, jestem nowa na forum i chcialm zapytać czy któraś z Was stosowala może ovitrelle na pękanie pęcherzyków? Oczywiście nie mogłam już wytrzymać i zrobiłam test 9 dni po zastrzyku i jest negatywny. Powiedzcie mi proszę czy jest Jescze jakaś nadzieja na 2 kreseczki w tym cyklu ? Wiem, Że zastrzyk przez te 10 dni może wpłynąć na wynik testy i będzie pozytywny . A co jeśli już po 9 jest negatywny czy to oznacza, z ciąży nie ma ?

reklama
Już miałam taka nadzieję, że ten cykl będzie tym szczęśliwym . Raz z ovitrele coś zaskoczyło ale skończyło się wczesnym poronieniem Ale wtedy testy przez cały czas wychodziły pozytywne. Dlatego teraz już sama nie wiem co myśleć

Już miałam taka nadzieję, że ten cykl będzie tym szczęśliwym . Raz z ovitrele coś zaskoczyło ale skończyło się wczesnym poronieniem Ale wtedy testy przez cały czas wychodziły pozytywne. Dlatego teraz już sama nie wiem co myśleć
Nie trać nadziei :)

Stosowałam przy inseminacji. Teraz jestem w ciąży z bliźniakami. Test zrobiłam 3 dni po spodziewanej miesiączce.

9 dni to jeszcze bardzo wczesnie. Po zapewne dzien albo 2 dni po mialas byla dopiero ovu. Ja licze dni od iui nie od zastrzyku.

Hej dziewczyny mam pytanie do Was zastrzyk z Ovitrelle miałam 16 maja niedziela o 4 rano, następnego dnia ok. godz 14 miałam inseminacje, czy Ovitrelle nadal może utrzymywać mi się w organizmie i wskazywać pozytywny wynik testu ciazowego?
Mi się utrzymywało Ok 11dni .. zrobiłam testy i wychodziły pozytywne .... zawiodłam się wtedy strasznie

Hej dziewczyny mam pytanie do Was zastrzyk z Ovitrelle miałam 16 maja niedziela o 4 rano, następnego dnia ok. godz 14 miałam inseminacje, czy Ovitrelle nadal może utrzymywać mi się w organizmie i wskazywać pozytywny wynik testu ciazowego?
Moze utrzymywać sie nawet do 14dni i testy moga wychodzic pozytywne

reklama
Chociaż wtedy mój lekarz powiedział ze nie ma szans żeby po otrivelle testy wychodziły i stwierdził wtedy ze to była biochemiczna ciąża ...nie wiem

Do góry