reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć Wam. Mam problem. Wróciłam właśnie z moim M z Puław.i idzie do wojska na 7 maja:-:)-( jestem w totalnej rozsypce..odwołać już się nie może bo raz to zrobił. Pomóżcie mi znaleść jakieś przepisy co mogło by to jednak odwołać. Lekarskiego też już nie weźmie bo brał...:-:)-:)-(

A ja słyszałam choć może to brednie:confused: że jak facet sie ożeni to może rezerwe dostać od ręki.... więc zorientuj sie.
Moze go jeszcze odwołać szkoła......moj m tak zrobił i teraz dzielnie studiuje...tylko nie wiem czy to złapie jak już si estawił na to wezwanine.....:confused:

Ps. z tego co ten moj mowil, to koncza nabor w tym roku. Od przyszlego ma byc armia zawodowa wiec koniec meczarni dla facetow... A szkoda bo niektorym sie to przydaje

Mój we wojsu nie był bo astmę mu stwierdzili i nie był:-) Mojej siostry mąz tez był jedynym żywicielem rodzina a i tak go do woja wzięłi:-( Więc nie wiem jak to będzie u was:-( Odwołuj się do skutku:-)

Oj chciala bym. Ale grozi mu wtedy utrata dobrze płatnej pracy... :-/...
Po za tym cwany stwierdzil ze idzie na studia!!
A niech idzie mniej mi dupe bedzie truł!

reklama
I jeszcze trochę Oliwianki :

Moje dziecię własnie zasnęło, a ja oglądam powtórkę "Pierwszej miłości" i bawię się zdjęciami, bo kurczę, jakieś marne mi te z komórki ostatnio powychodziły i musze je poulepszać ;-)

Do góry