U mnie tez 34 i wczoraj teściowa stwierdziła, ze mam jeszcze brzuch wysoko. Mi samej jakoś ciężko to ocenić.Dziewczyny czy wasze brzuszki też się opuściły ?
Dzisiaj mam 34tydzien , a mi brzuch powędrował w dół ...Jestem wręcz w szoku , bo jeszcze tydzień temu był dość wysoko . Czy to coś może znaczyć ?
reklama
I wszystko jasneDo szkoły pójdzie od wrześniaw lipcu kończy 7 lat

Dziś byłam na trzecim prenatalnym badaniu i nagle dr uświadomiła mnie, że rodzimy za 7tyg!!!!! AAAAAAAHej, spakowałam część walizki - tą z rzeczami dla naszej małej Niuńki
Czy bierzecie do szpitala rożek? To jest sens w czerwcu?
Zajmuje mi pół torby..![]()

NIE ZNAM SIĘ! RATUNKU!

Harinka
Fanka BB :)
Haha tez sie nie znam zupełnieDziś byłam na trzecim prenatalnym badaniu i nagle dr uświadomiła mnie, że rodzimy za 7tyg!!!!! AAAAAAAJutro. Jutro zabiorę się za pakowanie! Co do rożków, ja mam takie letnie, cieniutkie. Dostałam w gratisie do łóżeczek (dwie bambaryłki). Może mi się zmieszczą? W sumie to nie wiadomo jaki ten czerwiec będzie... A czy rożków nie może donieść ktoś, kto będzie odbierał dziecko? W szpitalu mają takie cieniutkie rożki... Kurczę, sama nie wiem. Ale do fotelików nie daje się w rożku dziecka, prawda?
NIE ZNAM SIĘ! RATUNKU!![]()

Do fotelika mam taki letni otulacz z otworami na szelki.
roki_1991
Zobacz czy na stronie szpitala masz napisane co trzeba zabrać. U nas dla dzieci dają ubranka, kocyki, różki wiec nic nie potrzebuje brać z takich rzeczy dla maluchaHej, spakowałam część walizki - tą z rzeczami dla naszej małej Niuńki
Zajmuje mi pół torby..![]()
Oczywiście że się nie daje w rozku dziecka do fotelikaDziś byłam na trzecim prenatalnym badaniu i nagle dr uświadomiła mnie, że rodzimy za 7tyg!!!!! AAAAAAAJutro. Jutro zabiorę się za pakowanie! Co do rożków, ja mam takie letnie, cieniutkie. Dostałam w gratisie do łóżeczek (dwie bambaryłki). Może mi się zmieszczą? W sumie to nie wiadomo jaki ten czerwiec będzie... A czy rożków nie może donieść ktoś, kto będzie odbierał dziecko? W szpitalu mają takie cieniutkie rożki... Kurczę, sama nie wiem. Ale do fotelików nie daje się w rożku dziecka, prawda?
NIE ZNAM SIĘ! RATUNKU!![]()
Karolina2495
Cześć dziewczyny! Zobaczyłam nagłówek czerwcóweczki 2021 I wpadłam tylko życzyć wam powodzenia[emoji3059] też byłam na czerwcówkach, tylko 2020. Niedługo roczek [emoji85] A przecież niedawno rodziłam [emoji16]
Ja biorę rożek ale do otulania po porodzie
Ja mam termin za 4.5 tyg [emoji38]Hej, spakowałam część walizki - tą z rzeczami dla naszej małej Niuńki[emoji16][emoji16][emoji16]
Zajmuje mi pół torby.. [emoji28]
Dziś byłam na trzecim prenatalnym badaniu i nagle dr uświadomiła mnie, że rodzimy za 7tyg!!!!! AAAAAAA[emoji44][emoji47][emoji43][emoji33] Jutro. Jutro zabiorę się za pakowanie! Co do rożków, ja mam takie letnie, cieniutkie. Dostałam w gratisie do łóżeczek (dwie bambaryłki). Może mi się zmieszczą? W sumie to nie wiadomo jaki ten czerwiec będzie... A czy rożków nie może donieść ktoś, kto będzie odbierał dziecko? W szpitalu mają takie cieniutkie rożki... Kurczę, sama nie wiem. Ale do fotelików nie daje się w rożku dziecka, prawda?
NIE ZNAM SIĘ! RATUNKU! [emoji24]
Harinka
W moim szpitalu trzeba mieć wszystko dla malucha, łącznie z pampersami itp. Później sie zrobi pranie i będzie okZobacz czy na stronie szpitala masz napisane co trzeba zabrać. U nas dla dzieci dają ubranka, kocyki, różki wiec nic nie potrzebuje brać z takich rzeczy dla maluchaa im mniej rzeczy weźmiesz, tym mniej wróci z zarazkami szpitalnymi do domu
U mnie tez 34 i wczoraj teściowa stwierdziła, ze mam jeszcze brzuch wysoko. Mi samej jakoś ciężko to ocenić.
Mój narzeczony od dwóch dni mówi że mam niżej brzuch. Mi tez sie wydaje że wcześniej był bardziej pod żebrami

U mnie poczatek 34 tygodnia ale mała większa od samego początku..
reklama
U mnie nie będzie gigantW moim szpitalu trzeba mieć wszystko dla malucha, łącznie z pampersami itp. Później sie zrobi pranie i będzie okOrdynatorem jest tam mój lekarz prowadzący i mają neonatologię, a to dla mnie najważniejsze.
Mój narzeczony od dwóch dni mówi że mam niżej brzuch. Mi tez sie wydaje że wcześniej był bardziej pod żebramiPołożna mówiła, że obniża się 2 tyg przed porodem. Ale może miala na myśli bardziej spektakularne obniżenie
U mnie poczatek 34 tygodnia ale mała większa od samego początku..