rosenberg
Fanka BB :)
Mój to nawet nie sika jak śpi, jedna pielucha na całą noc.
Ja chyba wygram na loterii z tym spaniem, bo śpi od 21 do 5-6 rano. Ale w pierwszym miesiącu życia obejrzałam przez noc kilka seriali na Netflix![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój to nawet nie sika jak śpi, jedna pielucha na całą noc.
Ja chyba wygram na loterii z tym spaniem, bo śpi od 21 do 5-6 rano. Ale w pierwszym miesiącu życia obejrzałam przez noc kilka seriali na Netflix![]()
Dobrze wiedzieć, że to nie tylko mój tak, ale on zaczął się tak wiercić zaraz jak skończył jakoś 1,5 mies i ma tak do terazW sumie to nawet nie wiemale moja zaczęła się wiercić strasznie. Już drugi dzień z rzędu jak do niej wstałam, to spała w poprzek łóżeczka
![]()
U mnie też śpi w nocy, aż zaczęłam się zastanawiać czy to normalneMój to nawet nie sika jak śpi, jedna pielucha na całą noc.
To cieszę się, że moja dopiero teraz takie cuda odwala. Już raz noga między szczebelkami utknęłaDobrze wiedzieć, że to nie tylko mój tak, ale on zaczął się tak wiercić zaraz jak skończył jakoś 1,5 mies i ma tak do teraz![]()
U mnie też śpi ładnie, poszła spać koło 22, bo marudna jakaś była, ale po rota jesteśmy, wstała koło 5, zjadła i wstałyśmy o 8U mnie też śpi w nocy, aż zaczęłam się zastanawiać czy to normalne, spała od 21 do 6:15 rano wiec wyspana jestem
. Pojadla, pobawiła się z godzinkę i teraz kolejna drzemka.
U nas tak samo. Dopiero tydzień temu zaczął takie akcje odstawiać. Zazwyczaj się przekręca tak, że zza szczebelków wystają jego włosy heheh no i nauczył się chwytać za szczebelki. My mamy teraz problem z pchaniem rączek do buzi. Jak wstanie to pcha je tak jakby pierwszy raz na oczy zobaczył, przy czym oczywiście czesto wkłada je zbyt głęboko i się dławi. Nie mogę na minutę zostawić go samego, bo się boję że sobie coś zrobi :/To cieszę się, że moja dopiero teraz takie cuda odwala. Już raz noga między szczebelkami utknęła![]()
Ja pamiętam jak raz w nocy wstałam na karmienie w młody głową w szczeblach... Tzn nie całkiem bo się nie zmieściła no ale był tak przyciśnięty do jednego szczebla. A ta główka taka miękka jeszcze i aż miał odciśnięteTo cieszę się, że moja dopiero teraz takie cuda odwala. Już raz noga między szczebelkami utknęła![]()