reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

moja mama wygrywa ma 50 lat urodzila trojke dzieci, niestety dwie ciaze poronila pierwsze, ale wogole nie ma rozstepow i wazy ponad 50kg i nawet skory na brzuchu niema :-D. Ostatnio wcisnelam ja w biodrowki do tego koszula dopasowana krotka i wygladala jak moja siostra hehe:-Dmam nadzieje ze odziedzicze to po niej :-):-)
ale i tak wole sie smarowac w razie "w"

reklama
Ja smaruję sie 2 razy dziennie, a i tak całe piersi zrobiły mi się w rozstępach (mimo, że wcale wiele nie urosły :angry: ). Używam Fissanu i Gerbera. Ale może po prostu miały wyść, niezależnie od smarowania.

migotka tez tak slyszalam ze jak maja byc to beda ale przynajmniej nie mmsz sobie do zarzucenia ze sie nie nstaralas :tak:

Wiktoria lepiej jeszcze zapobiegać tym rozstępom polecam FOLIACTI Pharmaceris póki co odpukać nie ma ich i niech tak pozostanie do końca;-)

ja tez moge polecic używam go na zmiane z kremem na rozstepy z AA Ja i Mama profilaktyka i redukcja rozstepów dobry i 10 zł tańszy niz foliacti .Polecam jeden i drugi!:tak::tak::tak:

Ja smaruję sie 2 razy dziennie, a i tak całe piersi zrobiły mi się w rozstępach (mimo, że wcale wiele nie urosły :angry: ). Używam Fissanu i Gerbera. Ale może po prostu miały wyść, niezależnie od smarowania.

Rozstepy to nie tylko kwestia przytycia ale to hormony i ponoc tez dziedziczne:-(Ja na rozstepy nie narzekam ale mi sie okropny cellulit w ciąży zrobił i nie wiem co gorsze???:confused::baffled:

Kupowałyście juz może wyprawke do szpitala bo ja właśnie siedze na allegro i nie mogę się zdecydowac jaka najlepiej kupić ,bo sa różne zestawy a mi chodzi o to jaki zestaw najlepiej na nasze majowe bobaski;-):-)może już coś macie ,jak tak to doradzcie mi prosze abym czegoś niepotrzebnie nie kupiła bo i po co?:baffled::confused:

Hej Majóweczki.
Byłam dziś na zakupach w Smyku. Powyżej 100zł dają rabat 15%. Kupiłam:
przewijak duży Klupś
zainspirowana Waszym entuzjazmem - butelki Tommee Tippee (zestaw 2 butelek po 150ml oraz zestaw 2 butelek w kolorze niebieskim z malutkimi żaglóweczkami o pojemności 260ml każda)
termoopakowanie Canpol Babies do butelek szerokich, które NIE pasuje do TT :no: mimo zapewnień sprzedawczyni

Nie wiem czy smoczki w butelkach TT są aż tak rewolucyjnie inne od np. Aventu... chyba niespecjalnie (oczywiście musiałam już obmacać i wziąć do buzi ;-)). Butelki są szerokie i ciężko będzie na nie kupić termoopakowanie, nie pasują także do podgrzewacza Avent. Hmmm. Nie wiem czy to dobry zakup.

Aha kupiłam jeszcze smoczki do uspokajania - ale Aventu, dlatego że mają sporo mniejsze tarczki - pamiętam że jak Maks się urodził to nawet ten najmniejszy smoczek Aventu zakrywał mu pół buzi, więc przy TT to już całkiem słabo by było ;-)

reklama
termoopakowanie Canpol Babies do butelek szerokich, które NIE pasuje do TT :no: mimo zapewnień sprzedawczyni

Nie wiem czy smoczki w butelkach TT są aż tak rewolucyjnie inne od np. Aventu... chyba niespecjalnie (oczywiście musiałam już obmacać i wziąć do buzi ;-)). Butelki są szerokie i ciężko będzie na nie kupić termoopakowanie, nie pasują także do podgrzewacza Avent. Hmmm. Nie wiem czy to dobry zakup.
Ja mam podgrzewacz Baby Ono- też miał pasować do szerokich butelek, ale butelka TT 150 ml wchodzi do kreski 120 a podgrzeje sie pewnie do kreski 60.Wiec nie wiem czy będę kupować więcej TT. Rozejrzę się raczej za innymi antykolkowymi.

Do góry