reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Nie jadłam czekolady/kakao od kilku dni i młody przestał wiecznie urzygiwac 🤔🤔🤔 nawet mało co mu się dzisiaj ulewa... Tylko nie wiem czy to po prostu magiczne dojrzewanie bo dzisiaj kończy 3 miesiące czy faktycznie ma to związek z kakao. Będę testować za tydzień 🤭

reklama
U nas dzis tez 2 dawka rota i szczepienie.... mala wogole nie vhciala tego pic w porównaniu do pierwszej dawki;D ale nam doktor kazala iść na dlugi spacer po szczepieniu. Chociaz ja wole zostać w domu bo narazie za goraco jest
Mój też tak płakały na 2 dawce rota, że jak na żółtaczkę go zaszczepiła to nawet się nie zorientował, bo tak płakał po tym piciu 🤣🤣

Dziewczyy wychodzilyscie na dwor tego samego dnia co maluchy mial szczepienie ?
Niby lekarz nie mowil ze nie można ale jakoś mam takie opory ze tk nie najlepszy pomysł iść dzis na spacer. Ale z drugiej strony taka ładna pogoda ze aż szkoda nie skorzystać;/
Jak to jest z tymi szczepionkami i spacerami. Cos wasi pediatry mówili?

Dziewczyny a ja dzisiaj w koncu wybralam sie do fryzjera i czuje sie jak nowonarodzona ❤️❤️❤️ Maz pierwszy raz został sam z mala na ponad 4h i przezyli 😅
Ja też w końcu zaczęłam odciągać i mrozić mleko, mam nadzieję że już niedługo pójdę z koleżankami na bezalkoholowe piwko do jakiegoś ogródka jak otworzą ❤️ a ojciec zostanie z młodym 🙈

Dziewczyy wychodzilyscie na dwor tego samego dnia co maluchy mial szczepienie ?
Niby lekarz nie mowil ze nie można ale jakoś mam takie opory ze tk nie najlepszy pomysł iść dzis na spacer. Ale z drugiej strony taka ładna pogoda ze aż szkoda nie skorzystać;/
Jak to jest z tymi szczepionkami i spacerami. Cos wasi pediatry mówili?
Można, ja mam taka kartkę od pediatry co można a co nie wolno i pisze, żeby spokojnie iść na spacer.

Ja też w końcu zaczęłam odciągać i mrozić mleko, mam nadzieję że już niedługo pójdę z koleżankami na bezalkoholowe piwko do jakiegoś ogródka jak otworzą ❤️ a ojciec zostanie z młodym 🙈
Z tym odciaganiem to jakas masakra 😵 mi po karmieniu wychodzilo jakies 15ml 😵 z tym ze nie siedzialam jakos dlugo z laktatorem, moze max 10min... bo ile mozna karmic i odciagac 🙄

Można, ja mam taka kartkę od pediatry co można a co nie wolno i pisze, żeby spokojnie iść na spacer.
O to fajnie ze dostalas taka informacje. Jestes w stanie wkleić z tego zdjęcie? U nas żadnych takich informacji nie ma. Wogole malo się na wizytach czlowiek dowiaduje

reklama
My dzis po szczepieniu mala jutro kończy 3 miesiące i na wadze mamy 6600 !;) wskakujemy dzis w pampersy 3 bo po drzemce mala wstala z rana w okolicy gumki od pampersa:/ chyba już ma za tłuściutkie nogi do nich ;D
To u nas 3 miesiące za 6 dni, a na wadze 5600g, ale też już 3 kupiłam, 2 niby jeszcze dobre, a między 2 a 3 nie ma pewnie dużej różnicy, to lepiej, żeby miał ciut większe 😉

Do góry