No całe szczęście, bo to trzeba uważaćMoja już śpi 2 godz w altance siedzimy.oo to jeszcze jedna dawka została?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No całe szczęście, bo to trzeba uważaćMoja już śpi 2 godz w altance siedzimy.oo to jeszcze jedna dawka została?
U nas dzis tez 2 dawka rota i szczepienie.... mala wogole nie vhciala tego pic w porównaniu do pierwszej dawki;D ale nam doktor kazala iść na dlugi spacer po szczepieniu. Chociaz ja wole zostać w domu bo narazie za goraco jestNo całe szczęście, bo to trzeba uważaćdziś pediatra ostrzegała, żeby zachować reżim sanitarny przy zmianie pieluchy
mój już nie śpi, teraz marudzi, ale generalnie jest ospały po tym rota i taki "nieswój"
![]()
No my na koniec maja ostatnia dawkaNo całe szczęście, bo to trzeba uważaćdziś pediatra ostrzegała, żeby zachować reżim sanitarny przy zmianie pieluchy
mój już nie śpi, teraz marudzi, ale generalnie jest ospały po tym rota i taki "nieswój"
![]()
My dziś też mamy 2 dawkę. Tamtym razem pani pielęgniarka za szybko chciała podać i młody się zadławił że aż oddechu nie mógł złapaćU nas dzis tez 2 dawka rota i szczepienie.... mala wogole nie vhciala tego pic w porównaniu do pierwszej dawki;D ale nam doktor kazala iść na dlugi spacer po szczepieniu. Chociaz ja wole zostać w domu bo narazie za goraco jest
Co Ty naprawdę.. U nas tak powoli dawała, gadała do małej, mówiła, że mamy czasMy dziś też mamy 2 dawkę. Tamtym razem pani pielęgniarka za szybko chciała podać i młody się zadławił że aż oddechu nie mógł złapaćmam nadzieję że dziś będzie lepiej.
Ja też póki co siedzę w domu, ale może się przejdziemy jak tatuś wróci z pracyU nas dzis tez 2 dawka rota i szczepienie.... mala wogole nie vhciala tego pic w porównaniu do pierwszej dawki;D ale nam doktor kazala iść na dlugi spacer po szczepieniu. Chociaz ja wole zostać w domu bo narazie za goraco jest
Ja tam uzywam dax sun spf 50 dla dzieci i niemowląt i od lat uzywam go w rossmanieTak wiem, bo ten mom wczoraj już zamówiłam. Czyli dobrze się rozsmarowuje? A ten HiPP, o którym myślałam to inny, bo nie w sztyfcie, tylko normalnie kremale ogólnie nigdzie nie widzę produktów dla niemowląt z filtrem HiPP poza kilkoma aukcjami, w Rossmanie w ogóle nic ciekawego nie ma
![]()
O kurcze to nie wesołoMy dzisiaj po okuliście już 3 raz, dzisiaj też wybiły małemu 3 ms więc zrobiła komputerowe badanie wzrokuma spore plusy i astygmatyzm. I byłoby normalnie gdyby nie różnica znacząc ca między jednym okiem a drugim, kontrola w wieku 9 ms jak się nie zmieni to znowu kontrola po skończonym roku jak nic to okularki.
Będzie super wyglądał w okularachMy dzisiaj po okuliście już 3 raz, dzisiaj też wybiły małemu 3 ms więc zrobiła komputerowe badanie wzrokuma spore plusy i astygmatyzm. I byłoby normalnie gdyby nie różnica znacząc ca między jednym okiem a drugim, kontrola w wieku 9 ms jak się nie zmieni to znowu kontrola po skończonym roku jak nic to okularki.