reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moja już śpi 2 godz w altance siedzimy. :) oo to jeszcze jedna dawka została?
No całe szczęście, bo to trzeba uważać 🙈 dziś pediatra ostrzegała, żeby zachować reżim sanitarny przy zmianie pieluchy 😂 mój już nie śpi, teraz marudzi, ale generalnie jest ospały po tym rota i taki "nieswój" 😔

reklama
No całe szczęście, bo to trzeba uważać 🙈 dziś pediatra ostrzegała, żeby zachować reżim sanitarny przy zmianie pieluchy 😂 mój już nie śpi, teraz marudzi, ale generalnie jest ospały po tym rota i taki "nieswój" 😔
U nas dzis tez 2 dawka rota i szczepienie.... mala wogole nie vhciala tego pic w porównaniu do pierwszej dawki;D ale nam doktor kazala iść na dlugi spacer po szczepieniu. Chociaz ja wole zostać w domu bo narazie za goraco jest

No my na koniec maja ostatnia dawka 😄 No niestety uroki szczepień 😏

U nas dzis tez 2 dawka rota i szczepienie.... mala wogole nie vhciala tego pic w porównaniu do pierwszej dawki;D ale nam doktor kazala iść na dlugi spacer po szczepieniu. Chociaz ja wole zostać w domu bo narazie za goraco jest
My dziś też mamy 2 dawkę. Tamtym razem pani pielęgniarka za szybko chciała podać i młody się zadławił że aż oddechu nie mógł złapać😢 mam nadzieję że dziś będzie lepiej.

My dziś też mamy 2 dawkę. Tamtym razem pani pielęgniarka za szybko chciała podać i młody się zadławił że aż oddechu nie mógł złapać😢 mam nadzieję że dziś będzie lepiej.
Co Ty naprawdę.. U nas tak powoli dawała, gadała do małej, mówiła, że mamy czas 😉

Ja też póki co siedzę w domu, ale może się przejdziemy jak tatuś wróci z pracy ☺️

Tak wiem, bo ten mom wczoraj już zamówiłam. Czyli dobrze się rozsmarowuje? A ten HiPP, o którym myślałam to inny, bo nie w sztyfcie, tylko normalnie krem 😉 ale ogólnie nigdzie nie widzę produktów dla niemowląt z filtrem HiPP poza kilkoma aukcjami, w Rossmanie w ogóle nic ciekawego nie ma 🤷
Ja tam uzywam dax sun spf 50 dla dzieci i niemowląt i od lat uzywam go w rossmanie

My dzisiaj po okuliście już 3 raz, dzisiaj też wybiły małemu 3 ms więc zrobiła komputerowe badanie wzroku 😕 ma spore plusy i astygmatyzm. I byłoby normalnie gdyby nie różnica znacząc ca między jednym okiem a drugim, kontrola w wieku 9 ms jak się nie zmieni to znowu kontrola po skończonym roku jak nic to okularki.
O kurcze to nie wesoło😞

reklama
My dzisiaj po okuliście już 3 raz, dzisiaj też wybiły małemu 3 ms więc zrobiła komputerowe badanie wzroku 😕 ma spore plusy i astygmatyzm. I byłoby normalnie gdyby nie różnica znacząc ca między jednym okiem a drugim, kontrola w wieku 9 ms jak się nie zmieni to znowu kontrola po skończonym roku jak nic to okularki.
Będzie super wyglądał w okularach ❤️ takich słodkich okrągłych 🤗 nic się nie martwcie, będzie ok! Mój narzeczony miał właśnie od dziecka bardzo dużą wadę wzroku i problemu z oczami i dość późno mu to zdiagnozowali, a tak to wcześniej by nosił okularki i byłoby mu lepiej. A teraz ma dalej okulary i bardzo dużą wadę, ale w niczym mu to nie przeszkadza 🤪

Do góry