reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My dzisiaj po okuliście już 3 raz, dzisiaj też wybiły małemu 3 ms więc zrobiła komputerowe badanie wzroku 😕 ma spore plusy i astygmatyzm. I byłoby normalnie gdyby nie różnica znacząc ca między jednym okiem a drugim, kontrola w wieku 9 ms jak się nie zmieni to znowu kontrola po skończonym roku jak nic to okularki.

reklama
Biedulka a lato za chwilę 😕, nie dosyć że Pielucha to jeszcze to bo ale to dla zdrowia 😊Mam nadzieję że nie będzie długo nosić.
25 maja mamy trzecią wizytę i prawdopodobnie już będzie mogła być bez tych majtów. Ostatnio mówił, że już jest prawie tak, jak powinno, żeby jeszcze miesiąc była, żeby na lato już miała luz :) narzeczony jak był mały, to miał pieluchowanie.

My dzisiaj po okuliście już 3 raz, dzisiaj też wybiły małemu 3 ms więc zrobiła komputerowe badanie wzroku 😕 ma spore plusy i astygmatyzm. I byłoby normalnie gdyby nie różnica znacząc ca między jednym okiem a drugim, kontrola w wieku 9 ms jak się nie zmieni to znowu kontrola po skończonym roku jak nic to okularki.
Miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)

Ja się dużo wcześniej zaopatrzyłam bo od czerwca przez całe lato będziemy nad morzem. Ja kupowałam na Amazonie. wcześniej były w rosmannie nie wiem jak teraz. MOM jest stosunkowo drogi ale używam innych serii więc kupiłam i ten, jest bardzo wydajny dlatego polecam nakładać mało. ja nawet jak sobie smaruje to nadmiar zdejnuje😜
Tak wiem, bo ten mom wczoraj już zamówiłam. Czyli dobrze się rozsmarowuje? A ten HiPP, o którym myślałam to inny, bo nie w sztyfcie, tylko normalnie krem 😉 ale ogólnie nigdzie nie widzę produktów dla niemowląt z filtrem HiPP poza kilkoma aukcjami, w Rossmanie w ogóle nic ciekawego nie ma 🤷

Gondolą gardzi, w nosidełku też dzisiaj jej źle, może spacerówka pomoże 🙏 czy tylko u mnie tak ten wiatr wieje jak głupi? Raz ciepło, że aż masakra, a raz chłodno 😏
Ja nie wiem jak u mnie z wiatrem, bo mały jest po drugiej dawce rota i siedzimy póki co w domu, na balkon chciałam trochę z nim wyjść, ale cały czas śpi 🙈 może po południu się przejdziemy na spacer, ale z rana szału nie było, bo tylko 19 stopni.

Tak wiem, bo ten mom wczoraj już zamówiłam. Czyli dobrze się rozsmarowuje? A ten HiPP, o którym myślałam to inny, bo nie w sztyfcie, tylko normalnie krem 😉 ale ogólnie nigdzie nie widzę produktów dla niemowląt z filtrem HiPP poza kilkoma aukcjami, w Rossmanie w ogóle nic ciekawego nie ma 🤷
mi super się rozsmarowuje, szukałam jakiejś pianki ale wtedy nie znalazłam. siorka polecała mi derma sun w roll on ale potem przeczytałam że on jest od 3rż ale oczywiście kupiłam nie czytajac ahhh ta miłość siostrzeńcza🤦🏻‍♀️więc sama zużyje.

Ja nie wiem jak u mnie z wiatrem, bo mały jest po drugiej dawce rota i siedzimy póki co w domu, na balkon chciałam trochę z nim wyjść, ale cały czas śpi 🙈 może po południu się przejdziemy na spacer, ale z rana szału nie było, bo tylko 19 stopni.
Moja już śpi 2 godz w altance siedzimy. :) oo to jeszcze jedna dawka została?

My wczoraj pół dnia na dworze, Ida usnęła ok 20, obudziła się o 6:30😳 Zjadła i spała do 11🙈 Dwie godzinki na dworze i znowu śpi 🙈 Żeby jej coś nie brało, już sama nie wiem. Rano tylko sprawdzałam, czy oddycha🤦

Załączniki

• Screenshot_2021-05-12-12-53-40-258_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-05-12-12-53-40-258_com.miui.gallery.jpg
    255,5 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry