reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hello, mamuski moja myszka druga noc śpi od 21 do teraz... Nie wybudzam hej na nocne karmienie bo mi żal jej, jak u Was z tym wyglądało ?
Daliście słać maluchom czy wybudzaliscie ?
Ja dopiero urodziłam, mały ma 7dni, ale on w ogóle od początku nie dopomina się jedzenia, jest bardzo cichy, spokojny i ciągle śpi więc muszę go budzić co około 4h bo inaczej by nie jadł 🙂. Taki nasz mały śpioszek.

Jaką wodę używacie do mm? Kupiłam babywasser, ale brak opinii, jedynie gdzieś tam słyszałam, że dobra. Karmię KP i mm bo nie mam aż tyle swojego żeby mały się na jadł.

Ja dopiero urodziłam, mały ma 7dni, ale on w ogóle od początku nie dopomina się jedzenia, jest bardzo cichy, spokojny i ciągle śpi więc muszę go budzić co około 4h bo inaczej by nie jadł [emoji846]. Taki nasz mały śpioszek.
Jesli sie nie dopomina to koniecznie trzeba budzic, bo moze mu cukier spadac.
I hmm skad wiesz, ze nie masz wystarczająco mleka? Gdybyś nie miała to by nie spał...

Jesli sie nie dopomina to koniecznie trzeba budzic, bo moze mu cukier spadac.
I hmm skad wiesz, ze nie masz wystarczająco mleka? Gdybyś nie miała to by nie spał...
W szpitalu spał jak zabity a nic nie miałam. Po skończonym jedzeniu u mnie dalej mieli językiem, położna mówiła, że pokarm może być mało kaloryczny bo w domu skoczyła mu żółtaczka i w poniedziałek mamy kontrolę

W szpitalu spał jak zabity a nic nie miałam. Po skończonym jedzeniu u mnie dalej mieli językiem, położna mówiła, że pokarm może być mało kaloryczny bo w domu skoczyła mu żółtaczka i w poniedziałek mamy kontrolę
Zmien polozna. Malo kaloryczny pokarm nie istnieje. Mieli jezykiem, bo to naturalny odruch - kazde niemowle tak ma. Jedyna oznaką glodu jest placz i nie przybieranie na wadze / nie moczenie pieluszek.
W szpitalu spal, bo byl umeczony porodem albo właśnie spadal mu cukier. Noworodek musi jeść co max 3h, nie wolno dopuszczac do dluzszych przerw.

reklama
Już nie chce mi się tutaj wykładu pisać. Głupoty polożna opowiada straszne. Jeśli podajesz na tym etapie mm to za chwilę skończysz z kp. Oczywiście jeśli tego chcesz to nie ma problemu. Jeśli jednak zależy ci na kp wywal butle, do łóżka z dzieckiem i karm.

Do góry