reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Najpierw powinny być obroty z pleców na brzuch, a to zwykle dopiero po 5 miesiącu, także jeszcze mnóstwo czasuWasze pociechy przekrecajq sie z brzuszka juz na plecy ? ;D moja narazie załapała ze moze się obrocic na bok i delikatnie skręcić. Czekam na jej pierwsze przewroty ;D

G
gość _199
Gość
U nas niestety przekupieni, jak już mówiłam wcześniej każą robić prywatnie płatne badania, żeby tylko przychodnia zarobiłaChyba mialam w życiu szczęście, że nie poznałam takiego lekarza przekupionego przez firmę farmaceutyczna, który przepisywalby leki wbrew własnemu sumieniu i wiedzy medycznej.
Zapewne tak jak wszędzie są uczciwi i nieuczciwi. Tylko zwykły szpitalny pediatra to co najwyżej od firmy dostanie długopis/notes czasem jakieś żarcie/ książkę ew wejście na konferencję w zamian za to że na recepcie pojawi się substancja czynna pod nazwą handlową leku który on sprzedaje. W aptece i tak każdy wykupi lek o takiej nazwie handlowej (jako zamiennik) jak mu farmaceuta poleci. Średnio się opłaca łamać prawo.
ja zawsze myślałam, że jest odwrotnieNajpierw powinny być obroty z pleców na brzuch, a to zwykle dopiero po 5 miesiącu, także jeszcze mnóstwo czasuz brzuszka na plecy w tym wieku to raczej przypadek

marta18691
U nas odwrotnie lezkarz zawsze daje skierowanie do laboratorium w przychodni robia badaniaU nas niestety przekupieni, jak już mówiłam wcześniej każą robić prywatnie płatne badania, żeby tylko przychodnia zarobiła
ja zawsze myślałam, że jest odwrotnie![]()

No nie do śmiechu mi było ale trudno, zamówiłam już ochraniacz na materac a siku już za prałam i wyschło - chybaHihi fajna historiaoczywiście jak się czyta
. No to niezłą niespodziankę ci zrobił, ale musiałaś być zdziwiona jak patrzysz a tam łóżko usorane
. I już sprzątanie od rana, nawet kawa nie była potrzebna na pobudzenie
![]()

To taka przestroga jak ktoś nie ma ochraniacza na dosyć drogim materacu i dużym bo 200/220, nauczka dla mnie.
A kawkę i torcik dopiero niedawno wypiłam bo małego ze 3 h kangurowałam

A to mój na bok nie ogarnia, ale z brzuszka na plecy się przekręci, jak już leci to od razu po całości, a nie półśrodkiWasze pociechy przekrecajq sie z brzuszka juz na plecy ? ;D moja narazie załapała ze moze się obrocic na bok i delikatnie skręcić. Czekam na jej pierwsze przewroty ;D

G
gość _199
Gość
Mi fizjo doradziła żeby go na boki obracać, dwa tygodnie i obrócił się sam na brzuszek.A to mój na bok nie ogarnia, ale z brzuszka na plecy się przekręci, jak już leci to od razu po całości, a nie półśrodkiza to jak go ustawię na boku to automatycznie przewraca się na plecy
![]()
Ja dużo z nim ćwiczę, znaczy teraz nie, bo ma ten skok i jest jak baba przed okresem, płacze, śmieje się a jeszcze łzy od płaczu mu lecą. Potrafi przy cycku się popłakać jakbym mu coś zrobiła, a potem taki zasmarkany jeść spokojnie

Ciekawe co sąsiedzi sobie myślą

marta18691
No i tak to masz na chwile pojedziesz i juz katarPojechaliśmy nad jezioro i wróciliśmy... Starsza się rozchorowała... Coś czuję, że to będzie okropna noc

reklama
Z przedszkola przyciągnęła cos bo już tylko 8 dzieci było w piątek czyli coś panuje.No i tak to masz na chwile pojedziesz i juz katar![]()