Ja ide w przyszłym tygodniu juz.Zastanawiam się kiedy mogę iść z młodym na basen, wy kiedy się wybieracie ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ide w przyszłym tygodniu juz.Zastanawiam się kiedy mogę iść z młodym na basen, wy kiedy się wybieracie ?
niby fakt, ale rozmawiałam z ginekologiem i kazał suplementować od środka przez jakiś czas żeby uzupełnić minerały po ciąży. Podobno przede wszystkim cynk i selen. dlatego chce też kupić właśnie jakiś suplement. W tej chwili jestem w stanie łapać się wszystkiego żeby pomogłoSiedziałam swego czasu w temacie włosów i najlepsze są wcierki albo ampułki do włosów, bezpośrednio na skalp, a nie tabletki. Tabletki można suplementowac, ale nie zniwelują problemu.
Polecam bioxine, suplementy możesz kupić o wiele taniej, a zainwestować w te ampułki. Mojej mamie po chorobie pomogły, więc naprawdę działają, kiedyś już o tym pisałam.niby fakt, ale rozmawiałam z ginekologiem i kazał suplementować od środka przez jakiś czas żeby uzupełnić minerały po ciąży. Podobno przede wszystkim cynk i selen. dlatego chce też kupić właśnie jakiś suplement. W tej chwili jestem w stanie łapać się wszystkiego żeby pomogło![]()
Ja już nie wiem pediatra jest mega zawsze zawsze że on tak często je bo normalnie to 5 razy i powiedziała żeby już go zacząć przestawiać żeby przesypial noce a rano więcej jadł ale nie wiem on chyba już tak ma bo od małego karmiliśmy go tak i będzie ciężko brzuszek rozciągnąć taki malutkiAle po co się przestawiać? Dziecko samo sobie reguluje karmienia i jeśli potrzebuje częściej, a mniej to nie ma co na siłę tego zmieniać.![]()
Niech się puknie w łeb. Mój facet ma 28 lat i do dzisiaj w nocy wstaje coś zjeść. Dziecko to nie maszyna...Ja już nie wiem pediatra jest mega zawsze zawsze że on tak często je bo normalnie to 5 razy i powiedziała żeby już go zacząć przestawiać żeby przesypial noce a rano więcej jadł ale nie wiem on chyba już tak ma bo od małego karmiliśmy go tak i będzie ciężko brzuszek rozciągnąć taki malutkirazy dopiero 5,70 kg waga z wczoraj
![]()
Ja nie, ale mogę Ci powiedzieć że od 1.05 stosuje zalecenia endokrynolog wkleiamUżywała któraś z Was tych witamin Noble Health Hair Care Panda ? Mają mega dobre opinie ale cena też jest duża. dlatego zastanawiam się czy warto kupić bo już mam połowę mniej włosów. i nie zanosi się żeby przestały wypadać
ta też jem to powiedziałam że on chyba już tak ma. stwierdziła że jak chce się Pani męczyć i wstawać to na własne życzenieNiech się puknie w łeb. Mój facet ma 28 lat i do dzisiaj w nocy wstaje coś zjeść. Dziecko to nie maszyna...
To zależy od dziecka przecież. Mój na piersi zasypia ok 21 i wstaje po 4, daje mu cycka i jeszcze drzemie do 7, a ile się nasłuchałam żebym mu dawała butle na noc bo nie będzie spał. Czy mm czy cycek on jadł tak samo, bo na początku go dokarmialam mm.ta też jem to powiedziałam że on chyba już tak ma. stwierdziła że jak chce się Pani męczyć i wstawać to na własne życzenieze straszne kurna!
Moja starsza córka jak miała 20 miesięcy to pierwszy raz noc przespała, nie uważałam, żeby to było nienormalneta też jem to powiedziałam że on chyba już tak ma. stwierdziła że jak chce się Pani męczyć i wstawać to na własne życzenieze straszne kurna!
Ja myślę nad ścięciem włosów no mi przy jednym czesaniu cała garść wypadaUżywała któraś z Was tych witamin Noble Health Hair Care Panda ? Mają mega dobre opinie ale cena też jest duża. dlatego zastanawiam się czy warto kupić bo już mam połowę mniej włosów. i nie zanosi się żeby przestały wypadać