reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ale tabsy anty? To można przed pierwszym okresem po porodzie? 🤔
Tak. Przy kp mogłabym nie mieć okresu do końca karmienia. Biorę ovulan, mogłam je wziąć obojętnie które dnia i zaczynają działać po 10 dniach. Ja bardzo puchne po tabletkach, a po tych nic, są jednoskładnikowe i biorę cały czas, bez przerw na krwawienie z odstawienia.

Tak. Jakieś jednoskładnikowe. Ja czekam na pierwszą miesiączke bo implant chcę sobie zrobić. Ogólnie używamy prezerwatyw i ciagle z tyłu głowy mam ciąża ciaza ciaza.
Ja po prostu nie znoszę tych lateksowych skarpet na pindola 🙈 i najchętniej bym wróciła do ringa, kiedyś używałam że dwa lata i najlepiej się sprawdzil. No ale przy kp to tylko te tabletki jednoskładnikowe, słyszałam o nich, ale jak się do tego rekomenduje też gumki dodatkowo to bez sensu się faszerować. A znając mnie to na bank nie wezmę o tej samej godzinie codziennie

Ja po prostu nie znoszę tych lateksowych skarpet na pindola 🙈 i najchętniej bym wróciła do ringa, kiedyś używałam że dwa lata i najlepiej się sprawdzil. No ale przy kp to tylko te tabletki jednoskładnikowe, słyszałam o nich, ale jak się do tego rekomenduje też gumki dodatkowo to bez sensu się faszerować. A znając mnie to na bank nie wezmę o tej samej godzinie codziennie
Ja czesto zapominam 🤭🤭

Ja czesto zapominam 🤭🤭
Najgorzej 😬 w sumie u nas dramatu by nie było z kolejna ciąża, ale jednak wolałabym trochę poczekać, dopiero zaczęłam wracać do porządnej formy, no i jednak balabym się, że skoro teraz trafił mi się taki grzeczny egzemplarz to następne będzie szatan 😂 więc wolę poczekać aż młody troche podrośnie, chociaż mój facet mówi, że najlepsza różnica wieku to 2 lata 🙈

Najgorzej 😬 w sumie u nas dramatu by nie było z kolejna ciąża, ale jednak wolałabym trochę poczekać, dopiero zaczęłam wracać do porządnej formy, no i jednak balabym się, że skoro teraz trafił mi się taki grzeczny egzemplarz to następne będzie szatan 😂 więc wolę poczekać aż młody troche podrośnie, chociaż mój facet mówi, że najlepsza różnica wieku to 2 lata 🙈
Moj zawsze twierdził ze najlepsza 5 lat różnica 😂 bo jedno skończy studia to drugie pojdzie 😂

reklama
Jak dlugo ona Ci wytrzymuje w tym bujaczku? Jest w stanie zasnac?
Od paru dni testujemy bardzo podobny z maxi cosi (ktoras dziewczyna wrzucila tutaj zdjecie i zgapilam 😄) i troche nawet posiedzi, ale nie za dlugo... po 20min zaczyna sie marudzenie. Trzymasz ja zawsze na najniższej wysokosci?
To pewnie ja😉taki granatowy.
Dzisiaj zamowilam lozeczko turystyczne z tej serii, bo jest w promocji, a juz nie mam w czym mlodego w salonie trzymac

Załączniki

• BBF044B4-F63A-4F8B-B722-5B158AE0F1E5.jpeg
    BBF044B4-F63A-4F8B-B722-5B158AE0F1E5.jpeg
    825,3 KB · Wyświetleń: 111
Do góry