reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

kurcze ale kapiel mialam...co chwile musialam wychodzic bo Mala zaczynala plakac...ledwo co weszlam to ona w ryk,wyglada mi to na katar juz 3 raz odkad sie urodzila:wściekła/y::wściekła/y: a w domu cieplo,na spacerze ma czapuche..nie wiem co jest grane,wreszcie zrobilam kolo siebie,teraz siedze z maseczka na gebie i mysle o sprawach nurtujacych mnie zazwyczaj nocna pora;-):dry: Ide sie namaszczac:-D dobrej nocki

reklama
dokładnie ja zaczynam podejrzewać że to z mojego powodu, bo zawsze jest tak że jak ja mam czas i siły na BB to was nie ma kobietki :(((
Nie kochana to nie z Twojego powodu ja chciałam pisać nawet bardzo bo w końcu doszłam do siebie i miałam dużo do powiedzenia ale mój Igor coś nam się rozchorował ma katar i przez to ciężko mu się oddycha i zaczyna kaszleć :-:)-:)-(już w południe wydawało mi się że coś nie tak ale nie myślałam że tak to się rozkręci a teraz to już na dobre go wzięło i tak przy nim siedzimy. Moje kochane maleństwo tak mi go żal :-(jutro wzywamy lekarza.

A ja teraz dopiero moge sie pojawić...zawsze nie w porę , jak sie okazuje....piwko wypiłam więc blędy mogą być...:-)
Hruda- trzymaj sie i miłego!!!!
Pasuje chyba sie położyć spać ,zwłaszcza ,że już Was nie ma....
Co do wątku zamkniętego- bardzo bym juz chciał mieć doniego dostęp i czuć sie pełnoprawną wrześniówkową mamą ale zgadzam sie z Wami...ostrozności nigdy dość!!!A blog Oliwki jest tego najlepszym dowodem...pamietam jak płakałam jak bóbr kiedy go czytałam...masakra!!!
Kiedy uznacie za słuszne dopuścicie nas do tej arkany...:-D:-D:-D
Tymczasem dobranoc

Ja się melduję z ranka bo potem mogę nie mieć czasu,trochę ogarnę dom,bo mąż ma wolne dzisiaj:tak:My od rana już nie śpimy,czyli od 3.50:-) Ale mam fajnie:-DWczoraj już wieczorem Bartek był taki marudny i nie dał się dotknąć,być może go ręce bolały po tych szczepionkach:confused:Zapodałam mu PANADOL i padł o 18.30,dlatego też sobie wcześniej wstał:-DA teraz odsypia:happy2:

etka czy mi gdzies umknela czy nie chwalilas sie ze Bartus ma zabka.Gratulacje.Czytalam bloga Bartoliniego:-)i jeszcze slucham tej pioseneczki Nie lekaj Sie.:-)

Brakuje mi czasu na uzupełnianie tego bloga,muszę się za to wziąść:tak:A o ząbku pisałam Wam,ale...... :sorry2:

Zaraz zobaczę co się dzialo jak mnie nie bylo. Chcialam najpierw zapytać,czy wiecie,że wchodząc do Przyklejony:Mapa... ma sie dostep do wątku zamkniętego. A może tak mogą tylko te co i tak mogły już wcześniej?

Tylko te co były wcześniej...,czyli już zostałaś wpisana ostatnio:tak:
I będziemy się trzymać jasnych reguł,tak jak napisała Cariocca...2 miesiące i wciągamy na listę....I będę musiała zlikwidować te dziewczyny,które się już długo u nas nie pojawiały.
Atru jak będę mieć więcej czasu to Ci wkleję listę,bo ja pamiętam że chciałaś ją zobaczyć:tak:;-)

No witam z samego rana, ale widzę że nie ja sama cierpie męki rannej godziny :/ mój kochany synek postanowił wstać o 4.45 :) wtrąbił butle 180ml :D i uśpiłam go spał całe 30 minut :( i ja też tylko 30 minut.

Po tej wczorajszej kaszce mannie nie chciał nic jeść, aż do 5 rano :) a zjadł ją o 18.00

kurcze ale kapiel mialam...co chwile musialam wychodzic bo Mala zaczynala plakac...ledwo co weszlam to ona w ryk,wyglada mi to na katar juz 3 raz odkad sie urodzila:wściekła/y::wściekła/y: a w domu cieplo,na spacerze ma czapuche..nie wiem co jest grane,wreszcie zrobilam kolo siebie,teraz siedze z maseczka na gebie i mysle o sprawach nurtujacych mnie zazwyczaj nocna pora;-):dry: Ide sie namaszczac:-D dobrej nocki

wiem co to znaczy :no: chcesz mieć chwilke dla siebie ale nie da rady. Ja to zawsze jak R jest w domu zaszywam się w łazience, ale jak słyszę płacz małego a przed oczami mam tatusia siedzącego przed kompem to wyskakuje ze swojej samotni :dry: juz się środy doczekać nie mogę :-D w końcu ide do fryzjera!!!

dzień dobry mamuśki :-)
oj ciężkoą noc dzisiaj mialam nie moglam spac- ciagle myslalam o tym ze juz wracam do pracy:-( a tu jeszcze dzisiaj odwiedziny tesciowej suuuuuuuuper:baffled:

Kasiu zajrzyj na nasze "stare" forum dziewczyny się odezwały i obiecują że była to tylko chwilowa niedyspozycja:-) wiec trzeba bedzie na 2 fora leciec bo jakoś mi tu fajnie mimo że od niedawna jestem ale już się chyba zadomowiłam:tak:
dobra spadam coś posprzątać bo inspekcja będzie :szok:

dzień dobry mamuśki :-)
oj ciężkoą noc dzisiaj mialam nie moglam spac- ciagle myslalam o tym ze juz wracam do pracy:-( a tu jeszcze dzisiaj odwiedziny tesciowej suuuuuuuuper:baffled:

Kasiu zajrzyj na nasze "stare" forum dziewczyny się odezwały i obiecują że była to tylko chwilowa niedyspozycja:-) wiec trzeba bedzie na 2 fora leciec bo jakoś mi tu fajnie mimo że od niedawna jestem ale już się chyba zadomowiłam:tak:
dobra spadam coś posprzątać bo inspekcja będzie :szok:

Asiu na pewno zajrze :-) ale szczerze to tutaj mi lepiej :-D

reklama
Wracając do tematu tego forum :) podoba mi się tu bo dziewczyny nie ignorują Nowych dziewczyn :)

Zazwyczaj spotyka się obojetność i wręcz ignorowanie "nowych", a tu nie i to mi się podoba.

Do góry