reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Haha u mnie słoiczki też pewnie będą, ale pierwsze smaki chcę mu dać domowe, na wyjeździe nie będę się bawić w gotowanie, dlatego tak planujemy wakacje, żeby jeszcze przed rozszerzaniem albo jakiś czas po 😁 a z nami nie wiem, kiedy będzie jadł, bo jakoś ciężko mi uwierzyć, że posmakuje mu to co my jemy, ale bez przypraw 😱
No u mnie zupy są codziennie, drugie danie dostanie cos na parze i tyle 😂 ja dzisiaj wyszłam bez śniadania i umre zaraz z głodu 😂

Ponoc to jest fajna pozycja o rozszerzaniu diety, ja juz kupilam ale jeszcze nie zaczelam czytac bo nie ma kiedy 😅

i jeszcze jedna kolezanka bardzo polecala ta pozycje, wiec sie na nia przyczajam:

Ponoc to jest fajna pozycja o rozszerzaniu diety, ja juz kupilam ale jeszcze nie zaczelam czytac bo nie ma kiedy 😅

i jeszcze jedna kolezanka bardzo polecala ta pozycje, wiec sie na nia przyczajam:

Co do drugiej pozycji to ja byłam takim dziecko i wiem, po sobie, że jak chce jeść suchą bułe to niech je ja nawet codziennie przez 5 lat. U mnie nic nie pomagało żeby dieta była urozmaicona i do dzisiaj na obiad od 5 lat jem spaghetti z tofu 🤣🤣

Co do drugiej pozycji to ja byłam takim dziecko i wiem, po sobie, że jak chce jeść suchą bułe to niech je ja nawet codziennie przez 5 lat. U mnie nic nie pomagało żeby dieta była urozmaicona i do dzisiaj na obiad od 5 lat jem spaghetti z tofu 🤣🤣
Moja basia do 2 lat jadla wszystko. Teraz je tak mało że szok 😥😥 jest to bardzo denerwujące. Jej dieta jest strasznie uboga. Ostatnio zjadla 4 truskawki to ja się cieszyłam jakby doktorat zrobila 😂

Ja też jak byłam mała to tylko suche naleśniki, suche gofry 🙈🙈🙈

reklama
W ogole my juz dawno po drugiej dawce (Pfizer) to sie nastawcie na to ze duzo osob jednak gorzej 2ga dawke znosi. U nas po pierwszej tylko reka bolala, a po drugiej oboje sie czulismy jakby zbieralo na grype. Szczepienie bylo rano i zaczelismy sie zle czuc wieczorem. Trwalo to do konca nastepnego dnia. Do orzezycia ale bylo mi zimno (mimo braku temperatury), troche gardlo bolalo i glowa i generalnie tak slabo sie czulam. Ale obylo sie bez paracetamolu.
Ja jestem 16h po drugiej dawce i na razie jest ok. Nawet ręka w zasadzie nie boli, mogę na niej leżeć ;)

Edit: A nie, jednak mam podwyższoną temperaturę do 37,2, ale na razie nie odczuwam tego.

Ostatnia edycja:
Do góry