• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny naprawdę nie miałam nic złego na myśli, zły dobór słów po prostu. Nie uważam, że mm jest złe, ja po prostu używam słowa faszerować nawet w stosunku do cycka czy nawet jak ja coś jem, to mówię że znowu faszeruje się czymś.

reklama
A mnie wkurzało naciskanie na cycka. Było tylko przykładaj, przykładaj, jakbym tego wcale nie robiła.. I serio jak przeszłam całkiem na mm, wyrzuty mnie trzymały długo, ale jaki spokój wewnątrzny potem miałam 🙃
u mnie było dokładnie to samo, teraz nie czuję się gorsza że dostaje mm, rośnie i niczego mu nie brakuje 😉 podziwiam mamy które karmią, dla mnie to nie było takie proste…

U nas chyba regres snu ;/ mloda wstawala w nocy tylko raz a od wczoraj wstaje co 2h na mleko ;/ porazka.
Też przez to przechodzimy 😁 pobudki co 2h. Ostatnia noc niby ok, ale poszedł spać dopiero po 22, a to na niego bardzo późno. Ale faktycznie widać, że zaczyna dużo więcej i kumać, mamy prawie obrót na brzuszek, tylko ręce musi jeszcze ogarnąć. 🙈

reklama
dziewczyny czy Wasze dzieci lezac na brzuszkach tez tak bardzo sie boja polozyc glowe na macie? Moja jak jej opadaja sily to zaczyna jeczec i plakac ale glowy na macie nie polozy zeby odpoczac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry