reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Hej jak się czujecie po tych upalnych dniach, bo u mnie można powiedzieć że dzisiaj się skończyły na szczęście, odsypiamy bo nylo ciężko spać.. Tak wogole to dołek dopadł dlatego postanowiłam napisać niby noszę sukienki bo nie szło by wytrzymać w innej garderobie ale czuję się jak Hipcio już a to 29 Tc gdzie to dalej jak sobie radzicie z takimi smuteczkami? Niby sobie tłumaczę ze maleńka rośnie ale mimo tego i tak dopada dołek, to chyba już strach przed nowa rola w życiu i Sue doszukuje samych negatywów 😑

Hej jak się czujecie po tych upalnych dniach, bo u mnie można powiedzieć że dzisiaj się skończyły na szczęście, odsypiamy bo nylo ciężko spać.. Tak wogole to dołek dopadł dlatego postanowiłam napisać niby noszę sukienki bo nie szło by wytrzymać w innej garderobie ale czuję się jak Hipcio już a to 29 Tc gdzie to dalej jak sobie radzicie z takimi smuteczkami? Niby sobie tłumaczę ze maleńka rośnie ale mimo tego i tak dopada dołek, to chyba już strach przed nowa rola w życiu i Sue doszukuje samych negatywów 😑
Ja ledwo żyję po tych upałach, praktycznie nago plackiem leżałam a i tak bylo gorąco. Dzisiaj pierwszy dzień gdzie jest czym oddychać, ale i tak jestem rozdrażniona i wszystko mnie boli, uciska, jakieś mam gorsze dni także nie jesteś sama 🙂 Brzuch rośnie nie wiaodmo kiedy, ja ciągle mam wrażenie, że już taki zostanie a pewnie będzie jeszcze dwa razy większy 🙈 Bardzo mocno na pęcherz mi uciska, po wizycie w toalecie często jeszcze mam jakieś przecieki po chwili 😐 Zaczynamy 28 tydzień i 7,5kg na plusie...

Ja ledwo żyję po tych upałach, praktycznie nago plackiem leżałam a i tak bylo gorąco. Dzisiaj pierwszy dzień gdzie jest czym oddychać, ale i tak jestem rozdrażniona i wszystko mnie boli, uciska, jakieś mam gorsze dni także nie jesteś sama 🙂 Brzuch rośnie nie wiaodmo kiedy, ja ciągle mam wrażenie, że już taki zostanie a pewnie będzie jeszcze dwa razy większy 🙈 Bardzo mocno na pęcherz mi uciska, po wizycie w toalecie często jeszcze mam jakieś przecieki po chwili 😐 Zaczynamy 28 tydzień i 7,5kg na plusie...
Mam to samo jakieś dziwne bóle, rozdrażnienie i wszystko jakie takie ciężkie… oby upały narazie nie wracały 😄 ja dodatkowo jeszcze mam leżone przez skracającą się szyjkę wiec czas podwójnie się dłuży

u mnie 27+5 tc i tez zaczynam mieć gorsze dni. Nogi mi strasznie puchną na tych upalach i dłonie drętwieją rano. Nie mogę się wyspać bo za gorąco i budze się co godzinę na siku. W nic się nie mieszczę i w niczym nie czuje się wygodnie, jak dzisiaj wybierałam się na zakupy to beczeć mi się chciało. Ciekawe czy któraś z was jeszcze jest aktywna zawodowo? Bo ja nie wyobrażam sobie teraz chodzić do pracy w tym stanie...

u mnie 27+5 tc i tez zaczynam mieć gorsze dni. Nogi mi strasznie puchną na tych upalach i dłonie drętwieją rano. Nie mogę się wyspać bo za gorąco i budze się co godzinę na siku. W nic się nie mieszczę i w niczym nie czuje się wygodnie, jak dzisiaj wybierałam się na zakupy to beczeć mi się chciało. Ciekawe czy któraś z was jeszcze jest aktywna zawodowo? Bo ja nie wyobrażam sobie teraz chodzić do pracy w tym stanie...
Ja nadal pracuję i to na nogach prawie cały czas 🙈

U mnie ciężko było ja ogólnie nielubie upałów a teraz mam wrazenie że jest mi ciepło dwa razy bardziej. Pomimo tego że się nie obiadam kontroluję się kg lecą czuję się brzydka i gruba ale dzidzia najważniejsza

A ja się czuję dobrze 🤗 To znaczy doskwiera mi upał, ale nie bardziej niż przed ciążą. Stopy puchną, ale w nocy opuchlizna schodzi, tylko chodzę wtedy co godzinę z pełnym pęcherzem. Brzuch mam jeszcze stosunkowo mały jak na początek 28tc, jakbym zjadła porządną porcję bobu 😉 Najbardziej dokuczają mi wzdęcia. Jak się najem, to brzuch tak wywala, że aż ciągnie po bokach 🥴
Dopadły Was już rozstępy? U mnie pokazały się na piersiach 😔

reklama
Kurcze po przeczytaniu tak troszkę mi lżej na sercu się zrobiło że nie jestem sama i nie wydziwiam. Dobrze jest się wyżalić komuś w tej samej sytuacji 🙂a upały niech idą już precz dziewczyny ale pomyślmy ze zaraz nasze Maleństwa tu będą i te problemy będą zapomniane, hehe przyjdą nowe 😃

Do góry