reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Już nadrabiam:-)

witam Wszystkie Piękne Mamusie
To nic że jeszcze siedzimy z Jaśminką w piżamach...;-)
Kurcze dzisiaj musiałam powiedzieć Jaśmince że z basenu nici bo tata dzisiaj idzie do pracy.... Kurcze a mała odliczała dni do tego basenu... No i oczywiście to ja przekazywałam jej tę złą wiadomość....
Dawidowi katar spływa już do gardełka dzisiaj już coś pokasłał ale nadal mam nadzieje że nic z tego złego nie wyjdzie. Robię mu inhalacje solą fizjologiczną a wieczorem inhalacje z pulmicortu i dołączyłam ketotifen wieczorem. Mam nadzieję że będzie wszystko ok.

pozdrawiam
czas na drugą kawkę
jasmina wina zawsze po stronie osoby która przekazuje niepomyślną wiadomość:baffled: .... to się tatuśkowi upiekło ...:-(

Oliwka miała takie usg jak miała jakiś miesiąc, może ciut więcej, bo poród kleszczowy i miała okropne rany - na buziolu i na głowie :-(. Ale wszystko było ok, na pewno nie boli to badanie i nie szkodzi dziecku.Wiem, że się trochę spóźniłam z wypowiedzią, ale co tam ;-)

Dziewczyny, piątkowy egzamin... Siedzielismy godzinę czasu w sali i... kobieta nie przyszła...bo..............zapomniała :wściekła/y:.Nieźle, co ?? Sama ustaliła termin...
Ale żeby nie było - piszemy go dzisiaj o 17.
A ja olałam dzisiaj szkołę i jeszcze jestem w domku, zaraz ide się powoli szykować, bo mnie J. wqrwia, więc jadę do tego Raciborza jak najszybciej, zresztą już się z koleżanką umówiłam :-)

No i dołączam jedno zdjęcie - możecie popatrzeć jak moje szczęście się zmieniło (skrapek taki sobie, bo pierwszy w życiu ;-))
inna_22 lepiej późni niż wcale:-)
Z taką sklerozą i jeszcze w szkole uczy :szok::szok::szok::szok::szok:
Skrapek śliczniutki a dzidzia urocza :-D:-D
Moj mial praktycznie co 3 miesiace robione wiec to nic strasznego...

Teraz gorzej bo czeka nas tomografia komputerowa :-/... bleh

Cara a wiesz coś może na temat asymetrii komór bocznych bo nie wiem czy mam sie tym martwić czy nie:-(? Bo tak mam napisane na wyniku a niestety trafiłam na strasznego mruka i nic mi nie chciał powiedzieć czy jest wszystko w porządku i czy nie tylko kazał iść z tym wynikiem i wydrukiem usg do neurologa:baffled:

Moje maleństwa Dawidek i Jaśminka

jasmina urocze masz dzieciaczki :-D Jaśminka śliczna jak królewna :-):happy2::-D
Witam ,melduje sie ,ze jestem i zyje.jest u mnie szwagierka i przez to malo czasu na neta mam.Nawet na zamkniety malo zagladam,co dziewczyny moga potwierdzic.Ale po swietach juz bedziemy sami wiec mysl;e bede miala wiecej czasu dla was i ogolnie na BB.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i ide troche poczytac bo zaleglosci kolosalne :szok:

Witaj vici my jeszcze nie miałyśmy okazji się poznać:tak::tak::tak:
Bodzinka scrapki superrr
O jak miło :sorry2: a z zakupów wróciliśmy z wielką reklamówką i była bardzo ciężka:cool2: a w środku były 3 x puzzle, 3 x farbki, właściwie wszystko po trzy :-D Klocki drewniane najwięcej ważyły:baffled: ale też byliśmy w restauracji na frytkach :-) a oto i fotka...

7b9a690d8d8d7918.jpg

ale żeby nie było że Dawidek miał kapryśną minę zawsze oto fotka udowadniająca ze był uśmiechnięty :cool2:

8b9a4fb46c73c2c9.jpg

fajnie minął nam dzień ogólnie:sorry2:
pirrllott foteczki super :tak:urocze te Twoje chłopaki :happy2: super że mieliście udany "wypad'' :-D

My pomału wracamy do zdrowia, ale niestety sił na siedzenie przed kompem brak:-:)-:)-(
Maja coraz mniej kaszle, a mnie wreszcie wraca głos, widać antybiotyk działa:tak::tak::tak:
anaconda27 świetnie że już z Wami coraz lepiej:tak: tak trzymać :happy2:
Witam się wieczorkiem :)
Egzamin był spoko :tak: i jestem dobrej myśli, były 3 pytania + można było dodać sobie 4, wedle własnego uznania :-). Więc napisałam na wszystkie 4, może nie idealnie, ale powinno być ok ok ;-)

Cały czas mam nerwa na J. :baffled:. Powiedzcie mi, jak mam rozumieć jego stwierdzenie: "nie powiedzenie komuś całej prawdy to nie jest kłamstwo, a poza tym czasem warto skłamać" ????????????????? Bo ja nie bardzo wiem, jak mam to rozumieć :confused:

Idę coś porobić w Corelu. Na pewno jeszcze zajrzę do Was :tak::-)
inna_22 super że egzamin dobrze Ci poszedł:-) a co do tekstu Twojego J to też nie rozumiem :confused: no cóż oni są Marsa a my z Wenus:sorry2:
Hej dziewczynki i chłopaku jeśli jeszcze tu jesteś ;-)
Nawet nie próbuję nadrabiać 617 stron :szok::tak::-D:-D
Mam do Was prośbę powiedzcie które krzesełko jest lepsze
Krzesełka Baby Ono Kwiatek i prezent dla każdego (325131649) - Aukcje internetowe Allegro

PLANET CONECO KRZESEŁKO +NACZYNIA +WYS.0 +BUTELKA (325250846) - Aukcje internetowe Allegro

nie znam tych firmy, no może baby ono trochę ale coneco wcale
dzięki
ania138 jeszcze nie miałam okazji się z Tobą przywitać :tak::tak: witam :-D:-D:-D
co do krzesełka to wygląd pierwszy bardzo się podoba ale niestety nie nie mogę powiedzieć oni ze strony użytkowej bo się nie znam :baffled:

Super Aniu że dzieciaczki zdrowe. A Dawidek jak to chłop rośnie wielki ;-)
Zmykam spacku. Jeszcze wam tylko pokażę moją Madzię i jej minki:
22151813099.jpg

A to mój chrześniak:
22161113099.jpg

Dobrej nocki:-D
Słodkie minki robi Madzia i jak zwykle uroczo wygląda :-D a Twój chrześniak to niezły przystojniaczek :tak:

A gdzie Aluśka i Małagosiunia:confused::confused:
Martaaaaaaaaaaa, kąpiesz się już:confused::confused::-D:-D
Madźka ja chciałam wczoraj do Was zajrzeć ale mi M zabronił :baffled::no:

Bodzinka te scrapiki też są świetne:-D:-D:-D urocza z Was parka i macie słodkiego syneczka aż się chce go schrupać :-D :tak:;-)

Cara masz w domu wulkan energii :tak: wspólczuję, bo chyba można się wykończyć. Ale faktycznie z tego co piszesz, to synek bardzo mało śpi :baffled:

Anakonda dawaj to prasowanie bo i tak mam dechę na środku sypialni rozstawioną a tu pocieszacz na złą pogodę ;-)

Załączniki

• ooyoouirvsp.gif
    ooyoouirvsp.gif
    3,3 KB · Wyświetleń: 73
Cara masz w domu wulkan energii :tak: wspólczuję, bo chyba można się wykończyć. Ale faktycznie z tego co piszesz, to synek bardzo mało śpi :baffled:

I tak juz prawie 16 miesiecy... Ja juz w lep dostaje!! Leki na uspokojenie tego diablika nawet nie ruszaja :-/...

Aluska moj mial usg robione z powory zwapnien na mozgu, wiec nie umiem ci pomoc... Mnie przeraza mysl ze jeszcze troche i tomografia... czyli usypianie go i zaliczenie kilku dni w szpitalu :-/... pieknie :-/...

Jak ja jeszcze wcześniej też się niepokoiłam,że moja Maja za mało śpi to moja pediatra mi odpowiedziała,że są dzieci i dzieci - jedne potrzebują więcej inne mniej snu i dopóki dobrze się rozwijają i mają chęć do zabawy to jest wszystko ok, tylko,że mama na tym niestety trochę ucierpi bo nie dośpi:tak::tak::tak:

I tak juz prawie 16 miesiecy... Ja juz w lep dostaje!! Leki na uspokojenie tego diablika nawet nie ruszaja :-/...

Cara a może powinnaś mu zabawy jakieś organizować, żeby robił coś konstruktywnego co go skupi na parę chwil i zmęczy:confused::confused: bo jak on tak łazi i sam nie wie co by ze sobą zrobił i to może się nudzi chłopak i go roznosi:confused::confused:

Cara a może powinnaś mu zabawy jakieś organizować, żeby robił coś konstruktywnego co go skupi na parę chwil i zmęczy:confused::confused: bo jak on tak łazi i sam nie wie co by ze sobą zrobił i to może się nudzi chłopak i go roznosi:confused::confused:

Spacer, bieganie po domu, zabawa z kuzynkiem, majstrowanie przy aucie, wyscigi samochodowe z dziadkiem, ukladanie klockow, zabawa pianinkiem... i pare innych zabaw

To wszystko od godziny 10 zaliczyl dzisiaj :-/...

reklama
to może coś co go wyciszy?? jakiś konkurs na kolorowanke najładniejszą sobie zróbcie albo zgadywanki jakieś:confused::confused::tak:

yyy yyy on jest za maly na to :p...

Wyciszanie tez stosowalismy. Mial muzyke relaksujaca od pani psycholog.... Pol godziny przed spaniem mial sluchac... :-/... guzik dalo... To wampir energetyczny :-/...

Do góry