reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Nauczyła się strasznie piszczeć i krzyczeć.. od paru dni nic nie robi tylko piszczy i krzyczy. Ma prpblem ze spaniem i z jedzeniem. Teagedia. Składam winę na skok rozwojowy i mam nadzieje ze jeszcze wroci moja pociecha D
Napewno okres przejściowy 🤗mój za to albo śmieje się tak zwane hihranie że padam ze śmiechu dziś tak zrobił o 5rano tata wrócił z pracy a ten w śmiech 🤣

reklama
Nauczyła się strasznie piszczeć i krzyczeć.. od paru dni nic nie robi tylko piszczy i krzyczy. Ma prpblem ze spaniem i z jedzeniem. Teagedia. Składam winę na skok rozwojowy i mam nadzieje ze jeszcze wroci moja pociecha D
U nas jest bardzo podobnie :D ale chyba przez zęba bo widać jedynke na dole

Ja widzialam jedynkę z lekarzem od 4 miesiąca 😂a wyszla w 11 miesiącu 😂
No właśnie mówiłam staremu bo on "super haha zaraz będzie ząb" a ja mu na to, że może wychodzić kilka miesięcy 🤣🤣 ale w sumie my suplementujemu Wit d już jako metabolit na receptę, więc rozkminiamy czy moze dlatego szybciej mu nie powychodzą :D

reklama
Ha ha znam to, mój już od jakiegoś czasu strasznie piszczy, że zwariować można, ale generalnie nie narzekam, bo mam wymarzone dziecko 🥰 jeden dzień tylko ostatnio miał co tak więcej marudził i słabo w dzień spał, więc może skok albo co 🤷 a tak to w domu praktycznie nie płacze, ładnie śpi, sam się sobą potrafi zająć na macie, na spacerach nie marudzi. Nawet dziś byliśmy u siostry to spokojny był i się uśmiechał do wydzierającego się kuzynostwa (3 i 6 lat) a my mogliśmy pogadać 😱

Do góry