Tak, to fakt. Tyle ze u mnie mloda lubi być w niej "jezdzic" ;D i tu jest problem bo dostawka plastikowa i zaczyna wydawać nieprzyjemne dla uszu dźwiękiMysle ze i dziecko może wazyc w dostawce i 11 kg i nic się nie staniemoja córka 21 kg wchodzi do niej
![]()
reklama
G
gość _199
Gość
A macie łóżeczko?Tak, to fakt. Tyle ze u mnie mloda lubi być w niej "jezdzic" ;D i tu jest problem bo dostawka plastikowa i zaczyna wydawać nieprzyjemne dla uszu dźwięki![]()
No u mnie akurat z wieczornym zasypianiem tez juz nie ma problemu. Kapiel, mleko i zasypia w łóżeczku. Czasem cos tam pomarudzi wiadomo. Ale ogólnie ok. Najgorszy ten sen w dzień. Bo sama nie moze usnac. A wozić w wózku się nie chce juz bo ciasno i ciepło.Ja już się nauczylam, że bez snu wytrzymuje od 1,5 do 3 godzinczasami zdarza się, że na rękach jeszcze lulam i zasypia. A na wieczór kładę na naszym łóżku włączam misia z cichą muzyczką, bo dostała z chicco i zasypia i tylko ją odkładam do łóżeczka
![]()
Mam lozeczko ale na piętrze. Tam lqdnie spi w nocy. A potrzebuje czegoś na dol. Myslalam jiz do lozeczka dorobić kółka ;DA macie łóżeczko?
G
gość _199
Gość
No właśnie może to będzie rozwiązanie ??Mam lozeczko ale na piętrze. Tam lqdnie spi w nocy. A potrzebuje czegoś na dol. Myslalam jiz do lozeczka dorobić kółka ;D
Do mojego łóżeczka można dokupić kółka, ale na szczęście ja małego nie bujam i nie jest nauczony.
Inna opcja to wsadzić w spacerówkę i bujać.
Mikstura
Fanka BB :)
Może łóżeczko turystyczne, zazwyczaj ma płozy do bujania, u mojej mamy w domu takie było dla dzieciakówMam lozeczko ale na piętrze. Tam lqdnie spi w nocy. A potrzebuje czegoś na dol. Myslalam jiz do lozeczka dorobić kółka ;D
W spacerówce wlasnoe nie chce juz bo za mala przestrzen. Teraz mq ten etap ze jak się budzi to pierwsze co jest obrot na brzuch;DNo właśnie może to będzie rozwiązanie ??
Do mojego łóżeczka można dokupić kółka, ale na szczęście ja małego nie bujam i nie jest nauczony.
Inna opcja to wsadzić w spacerówkę i bujać.
U mnie to samoW spacerówce wlasnoe nie chce juz bo za mala przestrzen. Teraz mq ten etap ze jak się budzi to pierwsze co jest obrot na brzuch;D

G
gość _199
Gość
No mój tak samo robi i on jak się budzi to nie płacze, więc ostatnio go zastałam s noga przewieszoną przez bol gondoli, w dodatku usnąlW spacerówce wlasnoe nie chce juz bo za mala przestrzen. Teraz mq ten etap ze jak się budzi to pierwsze co jest obrot na brzuch;D

Dziewczyny dzisiaj obejrzałam cały sezon serialu, potem stary się zastanawia, czemu taki burdel

reklama
Jaki serial?No mój tak samo robi i on jak się budzi to nie płacze, więc ostatnio go zastałam s noga przewieszoną przez bol gondoli, w dodatku usnąl
Dziewczyny dzisiaj obejrzałam cały sezon serialu, potem stary się zastanawia, czemu taki burdel![]()