G
gość _199
Gość
Pracujące mamy, także w temacieJaki serial?teraz moja baska jedzie na tydzień z dziadkami nad jezioro
takze szukam czegoś
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pracujące mamy, także w temacieJaki serial?teraz moja baska jedzie na tydzień z dziadkami nad jezioro
takze szukam czegoś
![]()
Jaki serial?teraz moja baska jedzie na tydzień z dziadkami nad jezioro [emoji3][emoji3]takze szukam czegoś [emoji23]
OgladalamJa polecam Łupina na netflixie [emoji3]
Ja wczoraj obejrzałam sex lifePracujące mamy, także w temacie![]()
Zobaczę ! Teraz wleciał najnowszy 5 sezon mamusiek, nie wiem czy oglądałaś.Ja wczoraj obejrzałam sex lifebardzo erotyczny. Jak maz zobaczył co oglądam powiedział że idzie spać do salonu
![]()
Ja mu pozwalam usnąć przy cycku, wtedy właśnie oglądam serialeZazdroszcze że macie czas na seriale ja póki co mogę jedynie pomarzyćUrządzamy dom i jest tyle roboty że codziennie padam ze zmęczenia
Dziewczyny mój młody usypia przy cycu i staram się go oduczyć i powiem szczerze że słabo mi to idzie bo drze się jakby go ze skóry obcierali a smoczka w ogóle nie chce. Macie jakiś pomysł jak to zrobić?