Tylko czytam że grudki sie robią jak masłoChyba też przejde na te smilk max. Nawet nie wychodzi tak drogo za niejeszcze trochę poczytam sobie
reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
Właśnie też patrzyłam i skład wydaje się spoko. Nie widziałam wcześniej tego mleka. Teraz muszę też to przemyśleć.Chyba też przejde na te smilk max. Nawet nie wychodzi tak drogo za niejeszcze trochę poczytam sobie

Wlasnie mi kolezanka o nim napisala, ale ona jeszcze na podobnym etapie tzn. piers, i za miesiac pewnie zacznie rozszerzać diete i powoli przechodzic na mmWłaśnie też patrzyłam i skład wydaje się spoko. Nie widziałam wcześniej tego mleka. Teraz muszę też to przemyśleć.bo żadna z nas jeszcze nie testowała tego mleka?
marta18691
Każą to mam cycek taki średni i tyłek też okMoje marzenie odnoście figury. Nienawidzę tej "kobiecości "
My już jesteśmy po pierwszej marchewce,dyni i dziś był ziemniaczek z marchewką. Młody coraz chętniej zajada. Oczywiście to tak bardziej na spróbowanie i poznanie nowych smaków niż posiłek. Wczoraj odważyłam się podać kleik kukurydziany i też było ok
więc u nas raczej problemu z jedzeniem nie będzie. Ale ja zdecydowałam się powoli wprowadzać nowe smaki ze względu że synek ciągle ma anemię i jesteśmy cały czas na witaminach i żelazie. Więc mam nadzieję że dodatkowe witaminki z warzyw będą na korzyść 

marta18691
Myślę że mu to na dobre wyjdzieMy już jesteśmy po pierwszej marchewce,dyni i dziś był ziemniaczek z marchewką. Młody coraz chętniej zajada. Oczywiście to tak bardziej na spróbowanie i poznanie nowych smaków niż posiłek. Wczoraj odważyłam się podać kleik kukurydziany i też było okwięc u nas raczej problemu z jedzeniem nie będzie. Ale ja zdecydowałam się powoli wprowadzać nowe smaki ze względu że synek ciągle ma anemię i jesteśmy cały czas na witaminach i żelazie. Więc mam nadzieję że dodatkowe witaminki z warzyw będą na korzyść
![]()

rosenberg
My już jesteśmy po pierwszej marchewce,dyni i dziś był ziemniaczek z marchewką. Młody coraz chętniej zajada. Oczywiście to tak bardziej na spróbowanie i poznanie nowych smaków niż posiłek. Wczoraj odważyłam się podać kleik kukurydziany i też było okwięc u nas raczej problemu z jedzeniem nie będzie. Ale ja zdecydowałam się powoli wprowadzać nowe smaki ze względu że synek ciągle ma anemię i jesteśmy cały czas na witaminach i żelazie. Więc mam nadzieję że dodatkowe witaminki z warzyw będą na korzyść
![]()

Ja miałam HiPP combiotic w szpitalu i strasznie śmierdziało samo mleko, Bebilon przy tym to jakby bezapachowy, ale może kwestia przyzwyczajenia, bo wtedy pierwszy raz się zetknęłam w ogóle z mm.A spróbuj hipp, bo chyba z tych wszystkich ma najlepszy sklad
Ja też chętnie oddam trochę cyca, niby duże nie są, a jednak każdego stanika się wylewająHahaha, no nie dogodzisz. Ja płacze, że nie mam cycków, ty płaczesz że masz za duże![]()

reklama
PapkiAle dużo już ma za sobą! Te warzywa podawałas w formie papki czy kawałki?