To moze nadrabiac w nocyMasakra co za dzień. Spał może z pol godziny, cycka też nie chcechyba dzisiaj z trzy razy jadł...
I ciągle płacze.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moze nadrabiac w nocyMasakra co za dzień. Spał może z pol godziny, cycka też nie chcechyba dzisiaj z trzy razy jadł...
I ciągle płacze.
Mam nadzieję że nieTo moze nadrabiac w nocymoja ostatnio w ciagu dnia tez mniej je i teraz mam czestsze pobudki w nocy.
u nas też sie rozregulował i w dzień wypija po 90ml a w nocy chce co 3 godziny i wypija pełne porcje…Jak pił normalnie w dzień to i w nocy dluzej wytrzymał bez jedzonka.Mam nadzieję że nietylko czemu on taki płaczliwy jest. Aż mi przykro się zrobiło że tak płacze.
mój wczoraj miał 4 msc i tez jestesmy na mmA moj Szkrab dzisiaj skonczyl 4 miesiace dopiero i zgodnie z rekomendacja pediatry dostal pierwsza marchewke ze sloiczka do sprobowania i powiem Wam, ze mu bardzo smakowalo-az mam wrazenie, ze sie wkurzyl, ze tak malo![]()
Pory dnia mu się pomyliłyu nas też sie rozregulował i w dzień wypija po 90ml a w nocy chce co 3 godziny i wypija pełne porcje…Jak pił normalnie w dzień to i w nocy dluzej wytrzymał bez jedzonka.
Aleks jak miał 4 miesiące, to był jeszcze taki ziemniaczek mały, też bym mu nic nie dałamój wczoraj miał 4 msc i tez jestesmy na mmale tak myŚle ze dopiero za miesiąc sprobuje podać jedzonko, teraz wydaje mi sie ciagle za mały
![]()
Ja mam właśnie wrażenie, że w tym miesiącu się dużo pozmieniało i w ogóle inne dziecko się robiAleks jak miał 4 miesiące, to był jeszcze taki ziemniaczek mały, też bym mu nic nie dała![]()
Ja mam otulacz na szczebelki.Dziewczyny, nad jeziorem mam lozeczko bo w domu mloda spi w dostawce. I dzisiaj w nocy co chwile miala ręce nogi w szczebelkach i sie darłajak sobie z tym radzicie?
To moj nie chce spać. Ja chyba się dzisiaj wykoncze..Ja jestem w szoku. Myślałam że będzie ciężki wieczór, a właśnie karmimy się do snu i młody w zasadzie już praktycznie śpi. Żadnego marudzeniależal na łóżku grzecznie po kąpieli i pielęgnacji i ciumkajac smoczka czekał na mnie. Czym ja sobie na to zasłużyłam to nie wiem
![]()
Mój raz spał w swoim pokoju u góry tam jest że szczebelkami ale on spokojnie śpi nie turla się po łóżeczku na dole śpi w turystycznymDziewczyny, nad jeziorem mam lozeczko bo w domu mloda spi w dostawce. I dzisiaj w nocy co chwile miala ręce nogi w szczebelkach i sie darłajak sobie z tym radzicie?