reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jezu ja tak miałam z moim eks, masakra :D ja od rana na nogach byłam a on cały dzień gnił i nic nie robił
Teraz w sumie mamy odwrotnie, mój facet jest taki szybki i mega ogarnia wszystko, a ja się zawsze muszę zastanowić, przemyśleć, rozważyć inne opcje :D nie jestem flegmatyczna, ale zachowawcza
To ja też analizuję wszystko, nic na łapu capu, ale generalnie mam więcej energii i nawet jak mi się nie chce to i tak robię co trzeba, a mój to tak lubi pozamulać, z niczym mu się nie spieszy i "co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro" 😂 no chyba, że w grę wchodzi grzebanie w aucie albo myjnia to wtedy na już, choćby w nocy 🤦

reklama
Jezu ja tak miałam z moim eks, masakra :D ja od rana na nogach byłam a on cały dzień gnił i nic nie robił
Teraz w sumie mamy odwrotnie, mój facet jest taki szybki i mega ogarnia wszystko, a ja się zawsze muszę zastanowić, przemyśleć, rozważyć inne opcje :D nie jestem flegmatyczna, ale zachowawcza
Mój facet taki jest, wiecznie wszystko powoli i mnie szlag trafia przy nim.
Zdrowe dzieci też tak kontrolnie oglądają? To fajnie macie, u nas nic takiego nie ma, tylko to co trzeba i jak najmniej 🤷
No wszystkie, wszystkie.

reklama
Do góry